Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650728 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 02.08.2014 г.
 Красиво и приятно място на което да се любувате на природата, без да сте прекалено далеч от дома. Пергола направена с дъски от тиково дърво и байцвани (оцветени) в подходящ цвят, столове от Филип Старк, които добавят нотка съвременен контраст и нюанси на лилаво и земните тонове на кремавото.
image
Луксозен интериор в лилаво

Това не е приказка или част от някой филм, това е възможната комбинация за вашата градина. Ако сте привърженици на лилавото и сте прегледали твърде многосписания за интериор, то значи че главата Ви е пълна каша. Не винаги лилавото трябва да бъде използвано във всичките му комбинации иконтрасти. Достатъчно е малки детайли от любимият Ви цвят да присъстват на точно определени места, за да създадете този желан ефект.

image
Луксозен интериор в лилаво

Също така не забравяйте, чекомбинацията от цветове е правилният подход, независимо че обичате точно един определен цвят. Доста често срещам из интернет спални и кухни, които целите са в червено или лилаво, което избожда очите и е твърде агресивно. Това е възможно най-грешния подход, който може да съществува при изграждането на цветовата схема за едно помещение.

image
Луксозен интериор в лилаво

 

Започвайки темата за „любимото лилаво” открих един интериор (част от къща) в който присъства лилавото, но е далеч не толкова натрапчиво.

Източник: Луксозен интериор в лилаво

Категория: Бизнес
Прочетен: 859 Коментари: 0 Гласове: 2
 Заставаш пред най-обикновен елемент и виждаш най-красивите му страни. Заставаш в тъмното и виждаш светлината, колкото и малко да е тя – това се нарича да си обсебен от детайлите. Пред архитектурната фирма на Lazzarini Pickering е била поставена нелека задача – реставрирането на историческа къща в древен град на брега на морето и всичко това по нов различен и съвременен начин.
image
Обсебен от детайла

Частната вила в италианския град Позитано е била построена още през XVIII и е била като част от манастир. Днес вилата е стилна резиденция разположена на два етажа и се ползва като жилище. В долната част е разположена кухнята,трапезарията и две гостни спални с бани. На втори етаж е главната спалня с баня в самата спалня.

image
Обсебен от детайла

 

Интересни са детайлите използвани в целия проект – той буквално е обсебен и наситен от детайли. Пет метровите стъклени врати са особено голямо предимство през деня, тъй като вкарват максимално количество дневна светлина. Всичките тези безумно красиви плочки с най-разнообразни елементи са използвани на неочаквани места. На терасата около къщата е разположен неголям басейн в марокански стил, от който се разкрива невероятна гледка към морето.

Източник: Обсебен от детайла

Категория: Бизнес
Прочетен: 664 Коментари: 0 Гласове: 0
 С цялата си уникалност за повече от 15 години Nkwichi е неразривно свързан с околните общности от хора и естествената природа. Посветен изцяло на опазването на девствената природа край бреговете и пустинята, Nkwichi ангажира околните хора от областта в поддръжката си и опазването на този кът от рая. За тези от Вас, които не са запознати с африканските скъпоценни места за посещение, Nkwichi е комплекс от къщи и апартаменти – място, за което със сигурност не сте си и представяли, че може да съществува в Африка.
image
Nkwichi една африканска тайна 

Nkwichi е преплетена в тънката мрежа на местния живот край езерото, като това осигурява един по-различен 5 звезден лукс, който със сигурност ще остави автентични африкански следи върху всеки един посетител. Този скрит рай се намира край езерото Malawi в държавата Malawi (която е с население от 16 млн. и официалния език е Английски), точно по границата на Мозамбик. Повече от купчина еклектични африкански постройки, Nkwichi предлага върховният вкус на Африка на брега на езеро с невероятна кристална вода и несравнимо спокойствие.

 

8 уединени плажа, разпростиращи се на 4 км. изгубен свят Ви чакат!

Източник: Nkwichi една африканска тайна 

Категория: Бизнес
Прочетен: 600 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650728
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Август, 2014  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031