Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на interiorendizain
Име:
Георги Калчев

Възраст:
44

Пол:
мъж

Град:
Бургас

Професия:
интериорен дизайнер

Статистика
Популярни постинги:
2

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
5

Блог вълни:
106
Последни постинги
 
В събота реших да покажа проект на украински архитекти. Да, добри са и имат много добри клиенти като цяло, хора които знаят какво искат и какво могат да получат за парите си. Ако си правите изводите от украинските ни туристи, то тези тук са малко по-различни от заможната клиентела в самата Украйна. Въпреки сътресенията от изминалата година и повече са проблемни само афектираните зони, останалата част продължава да си живее, сякаш всичко е наред (поне така изглежда). Къщата на която попаднах е проектирана и реализирана от студио Yakusha, а проектът носи името Дом Куб. 



Разгледай галерията : tallbox.org/chasten-dom-v-borov-les/
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1481 Коментари: 0 Гласове: 2
 Първо! Успокойте се няма да пиша за сапунени сериали, котенца или всякакви други подобни както по „социалните“ мрежи. Тази семейна идилия е малко по-различна от идеализмът, който царува из нашата страна. Архитектите от ihrmk са си свършили доста добре работата, което ми позволи да споделя с Вас този интересен проект. Къщата се намира в Тоета, Япония и е с площ само 99 кв. метра вписана в градския пейзаж сякаш е далеч в горите и тучните пасища. Умелото проектиране и познания, а може би има и доза късмет за парцелът, където се намира къщата е позволило собствениците да притежават нещо, което доста голям процент от азиатското население не може да си позволи – а именно спокойствието от хорските очи. Разбира се, както всички азиатци и тук основна цел е семплата и изчистена линия превърната в семейна идилия.

 Разгледай всичко от проекта тук : tallbox.org/semejna-idiliya/

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1256 Коментари: 0 Гласове: 1
 По външния вид и фасадата на тази къща едва ли някой би казал, че скоро е претърпяла основна реконструкция. Хитроумните архитекти от Мелбърн от студио Robson Rak са решили да скрият своята работа зад класическата фасада на старинната постройка. Традиционния екстериор всъщност доста добре се връзва с идеята за съвременен интериор. Моментът в който прекрачите праговете и се озовете вътре, картината доста драматично и в същото време някак си плавено се изменя.

 
Link : http://tallbox.org/savremennata-avstralijska-klasika/


Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1381 Коментари: 0 Гласове: 1
 Преди четири години, когато семейството на Хансън пристига от Лондон в Калифорния, едва ли е имал представа, че ще открие перфектната локация, за перфектната къща сред природата и то толкова близо до града. Участъкът на който се спират има живописна гледка и е на хълмиста местност сред маслинови дръвчета в знаменитата долина Напа – без съмнение това е било тяхното мечтано място. Вероятно, започвате да се чудите от къде знам, просто предполагам тъй като по снимките на проектът си личи, че е вложена много страст и желание в къщата.

След кратко проучване сем.Хансън се спират на дизайнерът Daniel Hale, който им помага да осъществят съвременната си мечта. В крайна сметка проектът е реализиран върху площ от 300 кв. метра в много добър съвременен стил на селска къща. Бетон, старо дърво, бял цвят и примерено присъствие на рустикални декори са в перфектната комбинация.

Link :  

tallbox.org/gradska-semejna-idiliya/

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1291 Коментари: 0 Гласове: 0
 Проектът е на известния португалец Тиаго Патрицио Родригес, а апартаментът е разположен в историческа лисабонска сграда. Създаден по този начин, той носи усещане за еклектичен, домашен уют, с винтидж чергите и съвременното изкуство - съчетание на модерен с ретро стил.

 

Шкафчето от далечната 1950-та съхранява документи в долната част и то прилежно разграфени. Над него са разположени редица подбрани произведения на изкуството / картини /, а персийският килим е типичната класика. Жълтите възглавнички и декорациите върху масата са така закачливи! Да не забравим и неотразимата катереща лампа в ъгъла, която изразява стилът на различното виждане за нещата. Същото можем да кажем и за подовата лампа в бледозелени и тъмнозелени цветове – интересна и единствена!
Прочети повече :
  

http://tallbox.org/sachetanie-na-moderno-i-vintidzh-izkustvo/



Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1377 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650341
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930