Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647619 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от Октомври, 2013 г.
Случва ли Ви се всяка вечер, когато си легнете на матрака и половинката Ви, се опита да Ви прегърне? След първите 5 минути започва да Ви става неудобно и се чувствате така, сякаш Ви се иска да си премахнете ръцете или раменете, защото Ви пречат. Е, вече има решение на този проблем! Група дизайнери са проектирали уникален матрак, който съдържа специални оребрения, които се пригаждат към вашето тяло.


imageimageimageimage


Категория: Лайфстайл
Прочетен: 823 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 30.10.2013 21:16

Пастелния цвят винаги е изглеждал красиво във всяка една стая. Този тип цветове въпреки, че са в светлата гама, те притежават своя чар и могат да бъдат съчетани с други контрастни нюанси.
image
Тази палитра е разпространена предимно сред съвременния дизайн, като нейни почитате ли са предимно млади семейства с дву-три стайни апартаменти. Неутралните цветове могат да бъдат идеален баланс, ако разполагате с претрупана от мебели стая, използвайте тази палитра от цветове, за да стоплите вашата стая визуално.


Прочете подробно тук: http://goo.gl/M34F1W
Категория: Бизнес
Прочетен: 1008 Коментари: 0 Гласове: 0

Тази уникална постройка се намира на източната част на о.Great Barrier - като малък черен лебед, от дървени панели, с гледка към морето.

Мрачният ектериор е завършен със слой перфорирана ламарина, който позволява уникална игра със светлината и в същото време действа като защита от силния вятър. Вътрешно подовете и стените са покрити с омаслени дъбови дъски, които доставят топлина и уют, което лично на мен ми допада ужасно много тъй като е в противоречие с ектерирора.
Интериорът е изграден на база симитричността на помещенията, като в двата му края са спалните, а в средата е всекидневната и кухнята.
Вилата е изцяло независима от електрическото захранване, тъй като разполага на покрива си със соларни панели, които доставят необходимата електроенергия.
Почерпете капка вдъхновение от тази модернистична и съвременна интерпретация на подслон, комфорт и грубя и див вид.

image
imageimageimageimageimageimageimage

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 916 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 29.10.2013 17:35
Във всяка една от тези 3D визуализации, дизайнерът е използвал опростените елементи в комбинация с топли цветове, като резултатът е един функционален съвременен интериор. Този стил на проектиране е идеален за малки, градски апартаменти като междувременно позволява да се използват елементи на индивидуалност в собствениците.

imageimageimageimageimageimageimageimage
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1759 Коментари: 0 Гласове: 0
Караваните винаги са привличали приключенския дух на авантюристите. Това е една идеална възможност да заживеете авантюристично и със стил, без да е необходимо да се задържате на едно място. Винаги съм харесвал възможността да пътувам заедно с целия си дом, без да се налага да изпитвам неудобствата на някой евтини хотели.


image

image
image
image

image
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 3285 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647619
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Октомври, 2013  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031