Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650338 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от Март, 2015 г.
2  >  >>
 Къщата на адвоката е последния завършен проект на италианския архитект Маулризио Глованнони, който се намира в Рим. Според архитектът, цветовете в интериорния проект силно кореспондират с историята и нравите на централен Рим. Отделно собственикът също е желал апартаментът му да притежава силен характер и индивидуалност. Планът за проектирането е бил, апартаментът да бъде неформален и напълно противиположен от формалните обстановки на ангажирания адвокат. Стилът не може да се определи като ясна линия, но със сигурност присъстват елементи от поп-арт и съвременен. Доста детайли са свързани с определена история от живота на собственика, като ярко жълтото по стените са от детските спомени за живота му Соренто. А ти можеш ли да си толкова смел в домът си?


Виж повече : tallbox.org/



image

 

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1171 Коментари: 0 Гласове: 1
 Един от най-големите спа комплекси в Европа отвори врати наново след основна реновация. Дълго планираната реновация на всички спа задания приключи за Thermes de marins (Монте Карло). Основана през 1895-та година от тогава до днес, основната цел на този комплекс е спа и Релакс услуги с високо-технологично обслужване.

Реновацията продължила няколко месеца разкрива 28 различни специалности, като всички са насочени към здравето и почивката на гостите. Диетолози, спортни лекари, физиотерапевти, релакс терапевти и много други ще се погрижат за Вас да разпуснете и да се възстановите след тежка спортна или бизнес година. Проектът за реновацията е дело на арх. Фабриче Нотари, който е известен с работата по Hotel de Paris, Hermitage и други известни комплекси.

Прочети цялата интересна информация на този линк :
 tallbox.org/


image
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1087 Коментари: 0 Гласове: 0
 Пентхаус в топлата гама с гледка към Лондон, това може би е мечтата на повечето млади и богати англичани. Разбира се в модерния свят винаги има, кой да сбъдва мечти срещу определени инвестиции, нали? L and Q City Mills са разработчиците на днешния проект, който ще Ви покажа, а той е много по вкуса ми. Колекцията от 12 апартамента с две и три спални са проектирани да отговарят на определен тип клиенти с изисквания към гледката и усещането за интериора. Апартаментите разполагат с тераси, зимна градина и покривна тераса където да се любуват на въздух и градския хоризонт.

Разгледай още : tallbox.org/


image
image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1023 Коментари: 0 Гласове: 0
 Хотелът, в който бизнесът среща удоволствието се казва LaGare и се намира почти в центъра на Милан,Италия. Съвременна архитектура с доста луксозен модерен интериор, предлага комфорт точно в сърцето на големия град. Комбинацията на цветове и материали в интериора е доста приятна за очите с висок клас мебелировка и персонализирано обслужване. Управителите твърдят, че философията на хотела е насочена към екологичността, тъй като е сертифициран по LEED Gold. В допълнение към модерните системи, които имат почти нулево въздействие върху околната среда, хотелът сам си осигурява електро енергията за 24-часов цикъл ползвайки соларни и геотермални системи... прочети цялата статия за хотелът тук : tallbox.org/


image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 964 Коментари: 0 Гласове: 0

Дизайн на пешеходна зона - еврика, си казах още в първия момент, щом видях снимките. Радвам се на подобни новости, тъй като родните общини  едва ли някога ще бъдат толкова свободомислещи, че да инвестират в истински проектанти на околна среда, без да има фалшиви сделки и посредствени изпълнители. Почти всички проекти, за които съм чувал са или неправилно изпълнени или архитектът е бил фалшив „отличник" и брат на някой чичо някъде. Да, може би сутрин рано е малко тежко с подобна доза песимизъм, но това е реалността.

Стига толкова за проблемите, сега ще Ви разкажа за архитектите от Zecc, които са проектирали пешеходната зона в община Утрехт, Холяндия, която е към хотел NH Hotel. Завършен в края на 2014-та година след елиминирането на паркинг гараж близо до хотела се освобождава много свободно място, което в крайна сметка е решено да бъде използвано разумно. Използвани е стария павимент, който с малко различно мислене и иновативен дизайн заживява нов живот.

Виж цялата галерия : tallbox.org/

image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1066 Коментари: 0 Гласове: 1
 Съвременен дизайн със силно въздействие върху сетивата е новата мода в интериорите. Напоследък се забелязва доста силно присъствие по обществените интериори от типа кафета и ресторанти, този похват от който дори, може да Ви се завие свят, а защо да не Ви отблъсне. Както всичко на тази земя има почитатели и такива на които не им се нрави. Такова е поредното отворено кафене в Лондон, от дизайнерите на дрехи Eley Kishimoto. Интересното тук е, че моден дизайнер се е пробвал в сферата на  интериора, като почти съм съгласен да кажа - браво. Партньорството между Кишимото и MacLean е резултатът, който ще разгледате по-долу на снимки.

Научи още за този похват тук : http://tallbox.org/?p=20530


image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1101 Коментари: 0 Гласове: 1

Дизайнерска пекарна в Монтреал,Канада.Студиото на Nature Humalne е проектирало Au Paln Dore, като реализацията е приключила в началото на 2015-та, намираща се на приземния етаж от триетажна сграда. Предизвикателството е било да се придобие съвременно звучене, което да е познато на кварталните обитатели и в същото време да продължи линията на веригата пекарни. Дизайнът е съобразен с европейския концепт, който е доста популярен за съчетанието на пекарна/кафе, което комбинира в себе си продажбата на топъли хлебни продукти и бариста на централно място.

Разгледай целия проект на пекарната в нов стил :

http://tallbox.org/?p=20515



image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1244 Коментари: 0 Гласове: 0
20.03.2015 12:28 - Къща за отдих
Къща за отдих, която всъщност е с доста съвременно звучене. Може би няма да се учудите ако проектът е разлизиран в скандинавските държави - нали? Архитектите Zecc Architecten са приключили реализацията на проекта през втората половина на 2014-та, която се намира в Утрехт, Холандия. Според архитектите, къщата е огледално копие на околната среда и се вписва на 100%. Съвременната постройка е реализирана с натурални материали по фасадата и интериора. 1/2 от стените е с дървена облицовка под ъгъл, а самата стена представлява стъкло и всичко това гледа към градината.

Виж повече за проекта : tallbox.org/

image
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1174 Коментари: 0 Гласове: 1

Луксозна ферма за живеене, така определят собствениците къщата си, която е третият по ред проектиран интериор от АА interiors. Семейството, което ще живее в този дяволски добре изглеждащ проект, е толкова доволно от работата си с дизайнерите от AA , че решават да закупят направят още един проект с тях. За целта те закупуват стара ферма, която се намира в Стеленбош, Кейптаун, Южна Африка. Проектът е завършен през 2-рата половина на 2014-та година. Предните две къщи всъщност са били създадени за синовете, а третата е за майката и бащата, които ще могат спокойно да се събират и цялото семейство по празниците и ваканциите. Назовавайки къщата като ферма, може би звучи грубо и недодялано, но всъщност конструкцията на сградата, която е запазена дори и след реновацията наистина е ... Цялата статия на този адрес : tallbox.org/

image 
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1120 Коментари: 0 Гласове: 1
 Спа бягство в Коста Рика мога да Ви предложа днес. Локацията е Ел какао,  а фокусът е хотел с грижа за душата и тялото. Хотелът разполага само с 12 изпълнени с въздух стаи, като едно от най-големите предимства от които ще се възползвате отсядайки там е грижата към тялото и душевното Ви състояние. Йонизиран басейн, амфитеатър, фитнес център, йога и медитативни центрове, масажни зали и много други модерни с вплетена традиция от вековете. Хотелът предлага на гостите и луксозен органичен ресторант Hygeia, което от гръцката митология се превежда като „здраве". Още от първите минути, в които прекрачите прага ще Ви поемат едни от топ  спа масажисти и холистици с много годишна практика по цял свят. Идеята е вашето ментално ниво да бъде повдигнато, заедно с физическата част от тялото като това остави едно незабравимо преживяване.  Дори някой от програмите за загуба на тегло и анти-стресс са доста известни по цял свят.

Разгледай още за проекта  : http://tallbox.org/?p=20465

image
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1170 Коментари: 0 Гласове: 1
 Градска вила: стилен бутиков хотел в Лондон с дизайнери наети чак от Лондон. Grzywinski i Pons са проектирали реновацията на съвременната вила със 100 спални, която се нимира в Брентфорд, Лондон. Хотелът комбинира в себе си културния опит и бутиковите материали. Стилът идеално се вписва в модерния съвременен човек и разбирането му за комфортно отсядане под наем. Част от стаите разполагат със зимна градина, като това е и една от категориите, по които може да си наемете стая или апартамент.

По-долу ще отркиете и линк с адреса на хотела. - http://tallbox.org/?p=20452

image

 
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1070 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 16.03.2015 11:23
  

Луксозен спа резорт във Виетнам отвори своите врати в края на 2014-та година. С ивестиция от 35 млн $. резорт Пху Куок Ви приветства с отворени врати разположен върху дълга и пуста плажна ивица. Хотелът се намира на 10 мин. от интернационалното летище на град Дуонг Донг, тихо градче идеално за вашата планувата почивка във Виетнам.

Вероятно е да не сте предполагали, че във Виентам може да подобни туристически места...точно затова реших да Ви информирам, че те съществуват и по нищо не отстъпват на някой от известните туристически дестинации, за които всички сме чували и започват вече да бъдат преекспонирани.

Пху Куок е най-големият и може би най-красивият остров във Виетнам, който е обграден от кристална вода, божествена природа и невероятен пясък. Островът е на 50км от континенталната граница на Виетнам и на 40 км от Камбоджа. Със самолет полетът Ви би бил 40 мин. от град Хо Чи Мин (Сайгон) който е най-големият град в страната с 8 млн. жители.




Разгледай цялата история тук : http://tallbox.org/?p=20425


image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1038 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 14.03.2015 10:26
 Луксозното архитектурно и интериорно студио за дизайн 1508 London е проектирало проектът на двуетажен апартамент в съвременно – класически британски стил. Жилището е напълно реновирано като основното му предимство поради, което клиентът го купува е гледката простираща се над цял лондон и близките градини. В тясна връзка с историята на сградата интериорът е реализиран в традиционния английски стил, но в съвременни похвати и материали. Много бронз и златни елементи са използвани, за да подсилят луксозното усещане заедно с мебелите от истинска дървесина. Основната привлекателна точка на интериора след като е завършен играят декорите от които голяма част са арт колекциите на клиента. Осветлението е било много важно да бъде абсолютно правилно проектирано, за да сработи дизайн концепцията. Луксозните меки мебели са толкова добре вписани, сякаш те винаги са били част от мястото..

Запознай се с останалата част от проекта на този линк : http://tallbox.org/?p=20414


image
image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1323 Коментари: 0 Гласове: 2
Съвременна къща на вода. Едва ли всеки ден си мислите за подобни къщи, които са във водата, а дори съм сигурен, че голяма част от Вас не са си представяли как може да живееш в подобна къща с всички тези животинки край водата и т.н. За сметка на тази голяма половина, съществува друга част хора, които са романтици – любители на живота и ценят подобни изпълнения в архитектурата, а дори и ги търсят умишлено. В този ред на мисли, днес ще Ви покажа една невероятна романтична мечта, която желая всеки един от нас да притежава някой ден. Намираща се на един от многото островчета край архипелага на Онтарио, Канада тази частна къща е почти построена върху плуващ док. Дизайнерът и архитект Кевин Вайс е успял да пресъздаде смисълът на живота чрез семпла архитектурна постройка.

 Цък върху линка за повече информация за проекта : http://tallbox.org/?p=20401

image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 4906 Коментари: 0 Гласове: 1
 Първият ресторант по вода в света празнува своята 10 годишнина. Точно преди едно десетилетие Ithaa е създаден на един от малдивските острови Рангали. Ресторантът се намира на 5 метра дълбочина в индийския океан и предлага заедното с невероятната гурме храна и невероятно изживяване. Стоящ като перла на дъното под разбиващите се вълни, множеството риби из между, почти винаги се виждат и акули Вие ще разполагате с 180 градусова подводна гледка, която всъщност обхваща стените и покрива на тавана. Разбира се спецификата на ресторанта го превръща в едон от топ туристическите места за посещения и разбира се там бихте похапнали доста скъпа храна. Няма по-добро място от това да пиете невероятно вино на 5 метра под водата.

За да бъда точен в информацията, ресторантът е отворен на 15 април преди 10 години от много известен сомелиер. Някой от вината, които се предлагат датират от 17-ти век и със сигурност са голяма рядкост. Бутилка Шато Маргу от 1787-ма година струва 225,000 долара, което я нарежда сред една от най-скъпите бутилки вино на земята.

Разглдай още подробности за проекта : http://tallbox.org/?p=20392

image
image
image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1403 Коментари: 0 Гласове: 2
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650338
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2015  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031