Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650233 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от Февруари, 2015 г.

Крал на луксозно имение разположено върху 4,500 акра на равна земята, заобиколено от гъста гора и планини. Не ти ли се е искало да бъдеш поне за малко крал, всички да ти служат и да се чувстваш като титулуван? Ако си готов да го направиш, то днешният проект със сигурност ще ти хареса. Мястото е Съфолк, Англия - Wilderness Reserve е зона, която е възстановена с много езера, гори и пасища. Собственост на предприемачът Джон Хънт, който е собственик на една от големите агенции за недвижими имоти в Лондон – Foxtons е решил да съживи мястото, като му даде нов живот.

Събтън Парк е най-голямото от много имения, които са построени през 1827-ма година и е един чудесен пример за Georgian архитектура, която е типична за острова между 1720 и 1830-та година. Изградена по класически маниер на архитект Десимус Бъртън, сградата разполага с 12 романтични сюити (спалня с лична баня), като в тях могат да се настанят до 24 човека.

Виж всичко за имението тук :

http://tallbox.org/?p=20272

image
image

image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1045 Коментари: 0 Гласове: 2

Топлината и чара на скандинавските апартаменти винаги са били впечатляващи. Разбира се за тези, които не разбират от този вид дизайн, това са някакви странни смесици между стари вехтории и много бял латекс. Днес Ви представям едно малко предизвикателство за Вашето вдъхновение. Този апартамент е перфектното място не обикновени и различни тавани, криви ъгли и типичния скандинавски стил. С красивата си тераса, даваща достъп до гледки каквито си мечтаем сутрин.

Всекидневна и кухня:

От снимките се вижда, че в помещението присъстват доста различна мека мебел обградена от бели стени и тавани и особеното тук е, че всичко в апартамента изглежда брилянтно! Досещате ли се от какво идва дълбочината в дизайна – Да, правилно идва от натуралната светлина превземаща помещението. Кухнята не е разделена визуално от всекидневната както в повечето скандинавски жилища. Кухненският остров, който позволява на помещението функционалността на две различни зони, без да ги разделя. Материалите в кухнята не са по-различни от останалата част топло дърво и бяло, за да бъде всичко в едно цяло. Интересен е моментът с полу изградената стена от червени тухли, която е оставена в помещението да създава доза интимност край трапезната маса от останалата част на помещението, но отново нямаме визуално прекъсване на целостта.


Продължението : 

http://tallbox.org/?p=20241

image
image
image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1167 Коментари: 0 Гласове: 2

Сграда в пясъчните дюни на Аржентина е един от проектите на LK Estudio. Къщата е с името MR House и е построена на крайбрежието Буенос-Айерес, проектирана специално като за почивка през летните отпускарски месеци на цяло семейство. В работата над къщата, архитектите са спазвали принципите на елементите от красивия пейзаж, но и са съумели да впишат архитектурата в рамките на ограничен бюджет от страна на клиента и от друга типично в техен стил.

Цялата статия тук: 

http://tallbox.org/?p=20174

 


image
image
image
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1020 Коментари: 0 Гласове: 0
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1051 Коментари: 0 Гласове: 0
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 946 Коментари: 0 Гласове: 0

Невероятно стилен апартамент разчупващ модернистичната представа за смесица между шеби шик и футуристичните декори. Ако сте от хората, които харесват модерните интериор с чар различен от съвременните чисти линии. Всичко в жилището е проектирано по доста функционален и впечатляващ начин.

Дървени материали, състарени мебели, подове с плочки и точното количество бяло са успешната формула, която не всеки е способен да създаде или още повече – с която да живее.  С основен цвят бяло, големите прозорци доставящи необходимите количества светлина, високите тавани, стените са почти като неизползвани бели платна, а мебелите са артистичните краски на платната.

image
image
image

Разгледай останалата част от проекта на този дизайн блог : 

http://tallbox.org/?p=20101

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1112 Коментари: 0 Гласове: 0

Къщата извън мрежата, е дело на архитектите от Лос Анжелис Tallman Koch, които са проектирали къща, която е идеална за луксозни уикенди и дългосрочни почивки. Интересното при тази къща с две спални и баня, е че е проектирана в далечната 2007-ма година върху доста скалист терен.  Според проектантите къщата притежава интелигентна система за преработка на отпадъците, слънчеви батерии, термална помпа и всевъзможни джаджи, които я правят напълно енерго-независима от електрическата мрежа. Изградена като сглобяема къща с минимум плътни стени и максимум отворени пространства с прозорци, връзката с околната среда е максимална.


Виж целия проект : tallbox.org/


image

image

 

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 931 Коментари: 0 Гласове: 1

Студио за живеене и творчество в рамките на културните проекти. Магазините на De Bijenkorf в тясно сътрудничество с i29 Interior са работили над проекта Artist In Residence в Амстердам, в рамките, на който е проектирано студио Room On the Roof (стаята на покрива). Идеята на проекта е било да се обособи място за художници, писатели, музиканти, архитекти и дизайнери, които да могат да живея и работят в уютното жилище, което е в историческия център на града.

Разгледай целия проект : http://tallbox.org/?p=20054

image
image
image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1167 Коментари: 0 Гласове: 2

Луксозеният хотел La Reserve отвори врати в Париж. Скрит зад типичната шикозна парижка фасада между улиците Avenue Montaigne и Faubourg Saint-Honore се намира стилният луксозен хотел в 8ми район на града. Сградата е доста типична и в стил Хаусман, имението в което хотелът е построен създава усещането за частен клуб на масонските общности от края на 19-ти век. Прочутия дизайнер Жак Гарсия, черпейки вдъхновение от неговите буржоазни сцени на Париж. Гарсия е пресъздал идеално този предизвикателен период от епохата в ново реновираната сграда където се помещават 26 апартамента и 14 стаи разделени на четири категории – бронз, бежово, синя слива и чай роза където във всяка категория по стените има луксозни текстилни тапети, дамаски и кристал.

Разгледай целия проект : 

http://tallbox.org/?p=20033



image
image
image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 922 Коментари: 0 Гласове: 0

Дизайнът на един стилен хотел в едно от най-старите предградия на Ню Йорк може да впечатли не само с историята си, но и със забележителния си интериор. Богатата култура и история на Tribeca ( квартал в долен Манхатън, като абревиатурата на името идва от Triangle Below Canal Street ) присъства цялостно в хотел Smyth. За любопитните хотелът се намира на ъгъла на Chambers Strees и 85 West Broadway и разполага с 100 стаи невероятно декорирани с богата културна окраска взаимствана от павираните улици на индустриалните години  и съвременната архитектура.

Разгледай още от проекта в галерията : 

http://tallbox.org/?p=20024

image
image
image
 

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 924 Коментари: 0 Гласове: 0
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 909 Коментари: 0 Гласове: 0

Реновацията ретро луксозният круизен кораб Halong Emeraude е към своя край. Избърсвайки прахта на тази стара романтика и блясък, новият собственик смята да пусне отново романтиката по вода и в действие. Колко от Вас са пътували или планират да пътуват с круизен кораб? За тези, които не са го направили – определено си заслужава да го направите! Удоволствието да пътуваш по вода и да съжителстваш със стотици хора от всякакви националности и висок социален статус е невероятно.

Разгледай още много проекти : 

http://tallbox.org/?p=20003

image
image

image
 

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 912 Коментари: 0 Гласове: 0
Стилен италиански апартамент в светлата гама е последният проект на Margstudio с името Casa mama. Жилището е непретенциозно, без излишни декорации и натрупвания на контрастни цветове. Образувано в резултат от сливането на две по-малки жилища, апартаментът представлява спална зона, всекидневна, кухня и обособено помещение за релакс с тераса. Интериора има преимуществото на дневната светлина благодарение на големите прозорци, разположението си и светлата топла гама с бели стени и тавани.

Всекидневната представлява открито пространство с прозорци на три страни, като около помещението са ситуирани всички помещения. Стъклените врати на кухнята я отделят, но в същото време дават усещане за безгранично пространство. Спалния блок е оформен чрез малко повече концентрация на цветови елементи, които го прави интересен и вдъхновяващ за обитаване.

Много дизайн и проекти :

http://tallbox.org/?p=19980

image
imageimageimage

 

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 954 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 13.02.2015 08:24
12.02.2015 12:09 - Дизайн на яхта

Дизайн на яхта какъвто рядко се среща. Изглежда напоследък в Турция, бизнесмените са станали доста по-заможни от преди или мирогледът им е променен. Попаднах на един интериорен проект на яхта, върху която са работили екипите на една известните архитектурни компании Foster + Partners. Яхтата носи името Alen Yacht 68, като цифрата в името идва от дължината и във футове – 68 фута. Комбинацията между елегантно социално място и круизна яхта натъпкана до тавана с електроника е впечатляваща.
image

image

Това луксозно бижу може да пътува по вода с до 48 възела, а интериорът е проектиран така, сякаш си в самолет. За разлика от почти всички останали яхти, тук мебелите не докосват стените на лодката, както традиционно се прави, а просто следват техните контури. Всичко в интериора и екстериора е ръчна изработка, единични бройки и с възможно най-добрата електроника. Споменах ли, че яхтата разполага с камери за 360 градусова гледка и 2-ра малка лодка, с която да се разхождате до брега, ако е твърде плитко край девствените острови.

Разгледай още много впечатляващи проекти тук  :

http://tallbox.org/?p=19970


image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 974 Коментари: 0 Гласове: 0

Съвременната фермерска къща е доста различна от представите Ви за фермерска, като цяло за къща. Повечето от архитектурните шедьоври, които сме свикнали да подминаваме в страната са произведения от некачествени тухли, лош бетон, малко арматура и много стиропор. За щастие днес съм подбрал проект, който е доста вдъхновяващ и показващ как от една стара колиба, може да създадете модерен дом годен за живеене.


image
image
image
image

Стилната къща се намира в Холандия, град Дондерен. За запознатите, скандинавците са царе на миксовете, използването на натурални материали и семплите линии. Репродукцията на тази класическа плевня, която изглежда толкова детайлна, всъщност е доста семпла – умело използване на евтини локални материали, съчетани по ефектен начин. Проектът на плевнята е завършен през 2000-та и от тогава до днес не спира да впечатлява и да вдъхновява околните архитекти и жители да желаят и проектират подобни къщи.

Виж всички снимки по проекта и много други : http://tallbox.org/?p=19952


Категория: Забавление
Прочетен: 10049 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 11.02.2015 15:32
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650233
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Февруари, 2015  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728