Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650346 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от Август, 2014 г.
 Какво правите когато сте стресирани от тежкото ежедневие? Прибирате се вкъщи, пускате си душ и сядате пред телевизора, стремейки се да убиете максимално много мозъчни клетки с глупавите шоута и сериали?

Аз ще Ви предложа едно по-добро решение! Излегнете се удобно назад, ще Ви подейства доста ободряващо и отделете няколко минути на този проект!

Тази вила на Ибиса ще бъде ваша само за няколко минути, но въпреки това със сигурност ще останете задоволени от резултатът накрая. Всичко в интериора е стратегически заложено, въпреки че изглежда сядаш някой е събирал вехтории от на баба къщата. Мястото е приветливо, цветно и с доста натурално изражение – топлотата те облива от всякъде.

image
Частен рай в Ибиса 

Темата на дизайнът е изградена около идеята за простота, качество, текстура и честност. Може би ще Ви се строи странно, че някой би си позволил да говори така за някаква си къща, сякаш е живо същество, особено при думата „честност“. За ваше съжаление, наистина няма друга дума която да може да замести чувствата от концепта. За да го почувствате е необходимо да се отпуснете и наслаждавате, без дълбоки мисли.

Да вземем например всекидневната – прост диван, дървена пейка играеща роля на маса (колко странно, нали), огнено червен килим в типичните за българския фолклор шарки обграден от две ратанени кресла, който само чакат някой да седне в тях. Сухи растения, дървени мебели, всичко тук крещи – ела и почувствай природата. Забравих да спомена и присъствието на камината, която дори без да я запалиш вечерта, ти стопля сърцето.

image
Частен рай в Ибиса 

Като се има предвид локацията на тази вила – Ибиса и възможностите, които предлага природата на този остров, интериора за който Ви разказвам е способен да накара човек да почувства онези дни на безгрижност преди много години, когато всичко беше толкова лесно и спокойно.
Отвън гледката също не е никак за пренебрегване. Излезте и се отпуснете на едно от креватчетата пред басейна, който се оглежда в близкия склон с гората и синьото небе.

 

Всички съставки са налични : природа, гледка, спокойствие!

Източник: Частен рай в Ибиса 

Категория: Бизнес
Прочетен: 561 Коментари: 0 Гласове: 0
 Винаги съм харесвал апартаментите на две нива с вътрешни тераси – невероятни са и ти позволяват да аранжираш вътрешното пространство по страхотни начини.
image
Проект на апартамент на две нива

Подсилен от възхитителни цветове, натурални материали и уникална персоналност, този хващащ окото апартамент разполага с фантастична архитектура и добър вътрешен дизайн. Мястото отново е Швеция, както вече повечето от Вас разбраха скандинавските държави са наситени с подобни архитектурни бижута. Този тук е реализиран от ConceptHome, които са успели да пресъздадат творчеството си по доста добър начин – комбинация между модерен интериор и добрафункционалност.

image
Проект на апартамент на две нива

 

Умелото съчетание на натуралните материали с високо качество на ръчна изработка, резултатът е повече от очевиден – приветливо място за живеене на което собствениците могат да се наслаждават комфортно. Ако трябва да бъдем конкретни,дъбовият паркет на пода, който е разположен из целия апартамент е доста завладяващ със своята топлота, а мебелите са ключовата комбинация необходима за безпроблемно пребиваване. Центърът на апартамента е всекидневната със своя висок таван и огромните прозорци отразяващи невероятната планинска натурална гледка. Дори има и камина изградена от истински камък, която разделя всекидневната зона от кухнята и добавя тежест на целия апартамент.

Източник: Проект на апартамент на две нива

Категория: Бизнес
Прочетен: 747 Коментари: 0 Гласове: 1
 Американските рустикални къщи набират все по-голяма скорост, техният микс от старо и ново създават една уникална среда, в която можем да живеем. Тъй като все по-голям е интересът към рустикалната еклектика, реших да споделя с Вас този проект на къща, който определено разказва сам за себе си една история.
image
Практична рустикална къща

Всекидневната е централната точка на къщата, детайлите като каменната камина с кирипичено кафяво като цвят около нея и изложените греди на тавана изкарват всички аспекти от идеята за дизайн на показ. Масичката за кафе си личи, че е сглобявана от палет и стари индустриални колела, които повдигат настроението и усещането за виндитж. Въпреки всички декорации, които Ви се набиват на очи в интериора, присъстват и съвременни елементи. Оранжевите метални шкафчета и коженият диван, както и странната винарна монтирана на стената сливат всичко и едно цяло - безвремие.

image
Практична рустикална къща

Трапезната маса поддържа идеята за рустик със своите регенерирани дървени части, заобиколета на метални столове в различни цветове. Миксът между масата и столовете наистина е подплътен от големия стенен часовник, който се припознава в детайлите и цветове на заобикалящата го среда без да стои самотен на стената. Дизайнът носи естетиката в ядрото си, натурални цветове и материали, форми близки до съзнанието Ви - голяма смесица от чувства и всичко това е твърде неочаквано.

image
Практична рустикална къща

 

Винаги съм се чудил дали интересът е свързан с фокус към един детайл или множеството, необикновеното и неочакваното колкото и различни да бъдат, винаги ще създават драматизъм и ще Ви карат да се замисляте над определената ситуация.

Източник: Практична рустикална къща

Категория: Бизнес
Прочетен: 1647 Коментари: 0 Гласове: 0
 Villa Dafni е вилата, която ще Ви направи щастливи за определено време. Намира се на гръцкия остров Миконос и има гледка спираща дъха, с интериор отнемащ време да осъзнаете в рая ли сте или не – лукс, естетика, чудеса, природа, чиста вода, хубав въздух и всички онези съставки, които ни карат да си мислим, че сме постигнали максималното за една почивка.
image
Зашеметяващавила на Миконос

Истината е в простотата на нещата! Краят на лятото е, наслаждаваме се на едни от последните истински слънчеви лъчи и със сигурност всичко вътре в нас ще се стреми да се бори до последно с жаждата за релакс и почивка. Dafni Villa е онова бягство на онази локация, за която всички са слушали и са ах-кали, изпитвайки удоволствие дори само при мисълта си! Тази завладяваща вила поглъща същността на околната среда със своята впечатляваща всъщност и вътрешност – бялата фасада, натуралните цветове и материали позволяващи на гостите да избягат в един друг свят. Спиращата дъх гледка е част от пакета, който предлага остров Миконос.

image
Зашеметяващавила на Миконос

 

Интериора: Натуралният текстил е навсякъде на фона на предимно белите стени, подове и тавани (типични за този стил) са балансирани и от няколко акцентни цвята във всяка една стая. Залязващото слънце огряващо лазурното море позволява на влюбените двойки да се насладят на романтиката заедно. Обилната вкусна храна край басейна в следобедния час почерпена с вкусен коктейл с приятели на една отнай-интимните тераси е преживяване, за което ще разказвате много вечери. Няма нищо по-добро от това да изпиташ върховното удоволствие на своя сън, изпълнен сфантазиите на цялото човечество.

Източник: Зашеметяващавила на Миконос

Категория: Бизнес
Прочетен: 751 Коментари: 0 Гласове: 1

Бурканите и стъклениците са чудесен начин да добавите атрактивни нотки във вашия интериор. Те са много гъвкави и могат да се използват във всяка една стая и всеки дизайн.

image
18 идеи за декорация с буркани 

Въпреки всичко най-често бихте ги срещнали в кухнята, банята и складовите помещения на един дом или разположени като акцент на трапезната маса или тази в антрето. Единствената бариера е границата на Вашето въображение. Оставете се на желанието да Ви води. 


Източник: 18 идеи за декорация с буркани 

Категория: Бизнес
Прочетен: 2500 Коментари: 0 Гласове: 1
 Лофтовете са от този тип жилища, които ти позволяват да ги декорираш до колкото ти позволява съзнанието и възможностите. Той внушава усещане за безграничност и свобода, дори когато помещението е празно. Двойката Скот и Кристиан са собственици на студио за дизайн Hammer + Spear в ЛА, като притежават лофт пространство, което е непретенциозна среда и точно подходяща за Фюжъна и всичките ръчно изработени винтидж декорации, които харесват собствениците.
image
Лофт микс от различни епохи 
Ефектът идва от конгломератът между стиловете, ерите и материалите събрани на едно място в необвързваща цветова палитра. Дървото е особено важна част от декора из целия лофт със своите греди и колони по тавана, пасващите си дюшемета и допълнителните дървени акценти, които подтикват настроението Ви към безупречно.
image
Лофт микс от различни епохи 
Интериорът на тази двойка е тяхното жилище, офис и място за забавление. Великолепен концепт, в който си личи, че са дали най-доброто от себе си, за да се получи крайният резултат. Разбира се има някой комерсиални елементи като Честърфийлд диванчето, което е от естествена кожа. Естествената кожа е материал, за почитатели и хора, които истински оценяват скъпите мебели и искат те да бъдат близо до сърцата им.
image
Лофт микс от различни епохи 
Уникатите са на всеки сантиметър от жилището, още влизайки през коридора във всекидневната от едната страна виждаме зашеметяващо огромно пространство, отвеждайки поглед на другата страна – същото огромно пространство продължение на предното и всичко това покрито с аспекти от заобикалящият ни свят, природата и различни епохи. Стаите са разделени от завеси, дървени панели, тухли като във всяка присъстват уникални ретро осветителни тела. Изглежда двойката са влюбени във винтидж концепциите и това си личи из цялото им жилище.
image
Лофт микс от различни епохи 
Дънер, африкански килим, стари лампи са само някой от нещата, които са с нов живот служейки на съвременните хора. Работната зона е очевидна, но се слива идеално с останалата част от пространството. Кожени офис столове с хром крака добавят нотка модернизъм на тъй шикозната рустикална зона.
image
Лофт микс от различни епохи 
Кухненският бокс е претъпкан с изобилие от места за съхранение на арт посуда, като разполага и с модерни технологии, които помагат в домакинството. Интересно е да хвърлим поглед към банята и тоалетната, които буквално са в един огромен коридор – нещо неочаквано. Спалнята е разделена на две от натурален текстил – основна и гардеробна части.
image
Лофт микс от различни епохи 
През последния час и половина се взирах в снимките от този проект, до като пишех статията и открих, че това е едно истинско съкровище, което не всеки ден бихте открили. Разбирам, че за да живеем в подобно жилище, трябва наистина да обичамевинтидж колекциите и изобщо да сме хора, които живеят в съвременния свят, но разбиранията са им едно ниво по-нагоре. Източник: Лофт микс от различни епохи 
Категория: Бизнес
Прочетен: 681 Коментари: 0 Гласове: 1
 Голяма част от младите семейства не разполагат с големи бюджети, за да обзаведат жилището, в което живеят под наем или ново закупеното такова. В този ред на мисли реших да потърся добър пример, който си заслужава да отделим няколко минути.
image
Семпъл нискобюджетен апартамент

Натуралната светлина е най-добрата идея, за да направим едно жилище светло и оживено. Малко съвременни мебели, които дефинират определени зони и в същото време имат някаква функция. С малко инвестиция, желание и познания / помощ от дизайнер, можем да превърнем малкото жилище в истинско бижу. Белите стени винаги работят като платно, докато декорациите и различните текстури свършват трудната работа.

image
Семпъл нискобюджетен апартамент

Четири просторни стаи, са оформени като една голяма площ и без никакво затруднение можем да кажем „простотата среща комфортът”. Удобно изглеждащо диванче от Икеа покрито с няколко различни възглавнички и пухкаво покривало, малка холна масичка от касетка, тв модул, стенен часовник на стената зад дивана, маса с 4 стола в леко шикозен стил и полюлей, който добавя идна идея лукс и ретро усещане. Кухнята продължава в минималистична линия, лесна за разбиране и с доста място за съхранение. Дори си има бар плот в дървесен натурален цвят като продължение и два бар стола за сутрешното кафе.

image
Семпъл нискобюджетен апартамент

 

Романтичната лампа върху класическата тоалетка с огледало в рамка, което отразява приятната картина на срещуположната стена, показват още при влизане в коридора за класата на апартамента – микс от лека класика и практична естетика. Големите прозорци винаги са бонус при малките апартаменти, някак си удължават интериора и го правят по-голям.

Източник: Семпъл нискобюджетен апартамент

Категория: Бизнес
Прочетен: 705 Коментари: 0 Гласове: 0
 Изцяло преобразената средиземноморска вила има една от най-пленяващите гледки от този вид. Резиденцията (сега) която реално е била къща за почивка на Richard Shapiro (известен антиквар), е претъряла тотална реновация и ремоделинг. След преобразяването тя разполага с детайли, които я правят забележителна и различна от всичко познато и стандартно.
image
Интериор – новото и старото
Когато дойде време за миксиране на миналото и настоящето, работата трябва да бъде съвършена до перфекционизъм. В този конкретен проект във всеки ъгъл присъства нещо рустикално, което е преплетено с модерното и двете създават очарователен контраст между вековете.   На двора на къщата, са разположени зиг-загообразни плочки в с типично арабскипатерн в два контрастни цвята. Съчетанието на бетон и природа кара къщата да изглежда много натурална и като едно цяло, сякаш е част от близкия плаж и флората край него.
image
Интериор – новото и старото
На входа те посреща врата от 17-ти век докарана от Италия, където най-вероятно е служила дълги години в някой замък. Стълбата вътре е нещо като мост между два свята, което добавя красота и елегантност към интериора, а ръкохватките в графитено тъмно сиво са невероятна подкрепа на съвременната част от дизайна.   200 годишното дърво в двора ти създава усещане за замък насред джунглата. Огромните прозорци осигуряват невероятна гледка към океана, докато ти си седиш до спартанската камина във всекидневната, където 5 метровите тавани ти създават усещането, че си Крал на своята крепост. Определено цялостно се забелязва доста голямото влияение на арабските стилове в къщата, което ми допада в конкретния случай. Доста често дизайнерите претрупват и се престарават с детайлите от даден стил и той започва да се изменя към друг или просто не се получава това, което трябва като краен резултат.
image
Интериор – новото и старото
Това е къща, която трябва да бъде включена към листата с нещата, които трябва да посетите при следващата си ваканция или околосветско пътешествие.   Източник: Интериор – новото и старото  
Категория: Бизнес
Прочетен: 615 Коментари: 0 Гласове: 0
 Красиво и приятно място на което да се любувате на природата, без да сте прекалено далеч от дома. Пергола направена с дъски от тиково дърво и байцвани (оцветени) в подходящ цвят, столове от Филип Старк, които добавят нотка съвременен контраст и нюанси на лилаво и земните тонове на кремавото.
image
Луксозен интериор в лилаво

Това не е приказка или част от някой филм, това е възможната комбинация за вашата градина. Ако сте привърженици на лилавото и сте прегледали твърде многосписания за интериор, то значи че главата Ви е пълна каша. Не винаги лилавото трябва да бъде използвано във всичките му комбинации иконтрасти. Достатъчно е малки детайли от любимият Ви цвят да присъстват на точно определени места, за да създадете този желан ефект.

image
Луксозен интериор в лилаво

Също така не забравяйте, чекомбинацията от цветове е правилният подход, независимо че обичате точно един определен цвят. Доста често срещам из интернет спални и кухни, които целите са в червено или лилаво, което избожда очите и е твърде агресивно. Това е възможно най-грешния подход, който може да съществува при изграждането на цветовата схема за едно помещение.

image
Луксозен интериор в лилаво

 

Започвайки темата за „любимото лилаво” открих един интериор (част от къща) в който присъства лилавото, но е далеч не толкова натрапчиво.

Източник: Луксозен интериор в лилаво

Категория: Бизнес
Прочетен: 858 Коментари: 0 Гласове: 2
 Заставаш пред най-обикновен елемент и виждаш най-красивите му страни. Заставаш в тъмното и виждаш светлината, колкото и малко да е тя – това се нарича да си обсебен от детайлите. Пред архитектурната фирма на Lazzarini Pickering е била поставена нелека задача – реставрирането на историческа къща в древен град на брега на морето и всичко това по нов различен и съвременен начин.
image
Обсебен от детайла

Частната вила в италианския град Позитано е била построена още през XVIII и е била като част от манастир. Днес вилата е стилна резиденция разположена на два етажа и се ползва като жилище. В долната част е разположена кухнята,трапезарията и две гостни спални с бани. На втори етаж е главната спалня с баня в самата спалня.

image
Обсебен от детайла

 

Интересни са детайлите използвани в целия проект – той буквално е обсебен и наситен от детайли. Пет метровите стъклени врати са особено голямо предимство през деня, тъй като вкарват максимално количество дневна светлина. Всичките тези безумно красиви плочки с най-разнообразни елементи са използвани на неочаквани места. На терасата около къщата е разположен неголям басейн в марокански стил, от който се разкрива невероятна гледка към морето.

Източник: Обсебен от детайла

Категория: Бизнес
Прочетен: 664 Коментари: 0 Гласове: 0
 С цялата си уникалност за повече от 15 години Nkwichi е неразривно свързан с околните общности от хора и естествената природа. Посветен изцяло на опазването на девствената природа край бреговете и пустинята, Nkwichi ангажира околните хора от областта в поддръжката си и опазването на този кът от рая. За тези от Вас, които не са запознати с африканските скъпоценни места за посещение, Nkwichi е комплекс от къщи и апартаменти – място, за което със сигурност не сте си и представяли, че може да съществува в Африка.
image
Nkwichi една африканска тайна 

Nkwichi е преплетена в тънката мрежа на местния живот край езерото, като това осигурява един по-различен 5 звезден лукс, който със сигурност ще остави автентични африкански следи върху всеки един посетител. Този скрит рай се намира край езерото Malawi в държавата Malawi (която е с население от 16 млн. и официалния език е Английски), точно по границата на Мозамбик. Повече от купчина еклектични африкански постройки, Nkwichi предлага върховният вкус на Африка на брега на езеро с невероятна кристална вода и несравнимо спокойствие.

 

8 уединени плажа, разпростиращи се на 4 км. изгубен свят Ви чакат!

Източник: Nkwichi една африканска тайна 

Категория: Бизнес
Прочетен: 599 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650346
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Август, 2014  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031