Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650212 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от Ноември, 2014 г.
 Опитвайки се да открия жилището, което пасва на моята представа за „дом" попаднах на този апартамент в предградята на Ню Йорк. Жилището е голямо с типично големи прозорци, тухлени стени, бетонени подове и тавани високи, колкото никога няма да имаме в нашата страна. 

 

image

Невероятен лофт в Ню Йорк

Семейството, което е закупило на скоро този имот е реновирало напълно интериора, като са запазени традиционните белези на този тип лофтове. От снимките се забелязва, че в жилището е вложена много любов при проектирането, това е така защото собственичката Наталия Кашпър е архитект влюбен в лофт детайлите.

image

Невероятен лофт в Ню Йорк

Вътрешното пространство не е претъпкано с мебели и въпреки огромните обеми, празнота не се усеща. Доста от декорите са минималистични и месени с последна дума на техниката уникати.

image

Невероятен лофт в Ню Йорк

Усезаемите цветове и материали, близки до човешката природа създават пространство на уникалност и приветлива атмосфера за собствениците и техните гости. Невероятен лофт в Ню Йорк

Категория: Бизнес
Прочетен: 1078 Коментари: 0 Гласове: 0
 Селската къща (особено ако тя е проектирана да бъде съвременна, отговаряща на нуждите ни) с голяма зелена градина, обградена от гора, винаги ще Ви кара да се влюбвате в природата. Има много начини чрез, които може да се проектира една селска къща. Проектът, който ще разгледате е точно от този тип къщи, които ще те накарат да останеш замечтан цял ден. 
image
Спартански рай на село

Декорите, материалите, цветовете, предполагаемият мирис на природата и всичко заобикалящо съчетано с перфектния баланс на светлината играеща си с вътрешността е върховната точка на насладата. 


Богатото количество на натурално дърво в интериора ще Ви кара да се чувствате сякаш сте във вътрешността на голямо дъбово дърво. Стените, които имат груб завършек допринасят за изтънченото чувство. За разлика от съвременните възприети „прави ъгли" в строителството, тук няма нито един перфектен ъгъл, всичко е така както в природата - естествено и натурално.


Правилното количество изкуствена светлина идваща от лампите, подплътява атмосферата с топлия си цвят на фона на белият преобладаващ цвят. За разлика от минимимализмът, тук бялото не е толкова бяло, напротив тук то е с примеси на природни цветове и несъвършенства.


И както винаги таваните са дървени с гредоред, за да бъдат огледално на подовете.

И по правилото на природата, вътрешността сама по себе си не може да бъде разделяна от външността. Дворът на къщата е допълнението, без което интериорът не може да бъде цял.

  източник
Категория: Бизнес
Прочетен: 1347 Коментари: 0 Гласове: 2

image

Модерен кънтри лофт

image

Модерен кънтри лофт

 

    Модерен кънтри лофт? Чудиш се какво пък е това, селска къща ли е или градски тавански апартамент с невероятни гледки. Дизайнерите от .Max са решили да пристъпят границата на стиловете и вътрешната архитектура, като смесят няколко базови стила в едно цяло жилище с площ 600 м2, дължина 34 метра и височина на таваните 12,5 метра. Колкото и невероятно да звучи тази височина е разделена на 2-3 етажа из които брилянтно са разположени зоните за живеене.   Тъмните дървени греди играят ролята на структурни елементи и в същото време са идеална част от декорацията на апартамента. Правят усещането топло и приветливо, въпреки сиво-белите цветове, които са базово заложени. Редуват се модернистични мебели с винтидж декорация из всички стаи. На моменти чак достигаме до ниво на shabby-chic влияние, като разбира се е леко подправено от лофт елементите на жилището.   Всекидневната е внушаваща, побира в себе си трапезария, кухня, всекидневна зона, зона за релакс, разполага с 2 тераси и много-много свободно пространство. Големи тъмно лилави дивани в луксозна дамаска са превзели зоната около камината.Една от най-уникалните зони е огромната баня към спалнята където има двойна мивка, която е стратегически разположена. В банята цветове успокояващи, близки до цветовете на природата, а отвореното пространство те кара да се чувстваш сякаш си на открито.По всичко личи, че можем да се учим от този проект, всичко е грандиозно и луксозно, а всъщност са фундаментални цветове и детайли, които сами по себе си са нищо особено. източник
Категория: Бизнес
Прочетен: 993 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 13.11.2014 12:16
12.11.2014 12:47 - Фюжън дизайн
 Светло и просторно място, което има големи прозорци и всички стени са боядисани в бяло – този тип апартаменти винаги изглеждат по-големи от колкото всъщност са. Апартаментът, който Aна Ерман е проектирала има спалня със специална собствена баня и гардеробна, 3 в 1 кухня, всекидневна и трапезна зона, отделна баня и детска стая. 
image
Фюжън дизайн 
Интериорния дизайн комбинира в себе си минимализъм и лофт и всичко това е изразено чрез винтидж елементи от рециклирани материали, които придават невероятна атмосфера. До като белите стени и бетонените подове създават студено усещане, мебелите създават топлото усещане, че сте били векове наред и сякаш апартаментът е част от вас. Доста декоративни елементи са пръснати из помещенията, които са автентични и сякаш нямат връзка с основната идея – точно това е целта им!
image
Фюжън дизайн 
Кухнята е open space и приобщава в себе си доста голяма част от апартамента. В центъра като остров има бар изграден от дървени рециклирани палети, които създават много място за складиране на вещи и посуда. Редом по стената има дълга част от кухнята, която е с модерна визия, а до нея се вижда тъмно син ретро хладилник SMEG. Цветните килими по подовете разделят зоната на кухнята и всекидневната. В самата всекидневната телевизията е решена чрез проектор на червена тухлена стена. Вместо нормални шкафове, са разположени 2 стари куфара, в които ще се складират вещите по тв модула. Нищо в апартамента не е еднакво, всяка една вещ има своята история, цвят, миризма и добавя атмосфера. 
image
Фюжън дизайн 
Постигнат е умерен баланс между ретро-винтидж миналото и модерните разбирания за дизайн. Определено подобна смесица на стилове ми допада, особено за младо артистично семейство – това може би е най-доброто решение! Фюжън дизайн 
Категория: Бизнес
Прочетен: 958 Коментари: 0 Гласове: 0
 Баланс между старото и новото в архитектурата. Това е последният съвместен проект на архитектите Мария Коста и Филипе Пина, проектът носи името JA House и се намира португалския град Гуарда. Разположена на север, тази къща е попила от особеностите на региона и съчетава в себе си градския и селския образи в едно. Проектът се явява като отличен пример за реновацията и съчетанието на стара и нова архитектура в едно. Старата каменна постройка е свързана с нова съвременна постройка от бетон.
image
Баланс между старото и новото в архитектурата
На първия етаж в жилището е разположена гостната, всекидневната, кухнята и гараж, а на втория етаж са разположени спалните, баните и библиотека и стая за релакс в едно. Рядко се срещат клиенти готови да експериментират с вкуса си, като в последствие сетивата им за дизайн се преобръщат на 360 градуса. Нали знаете, един път като опиташ хубавото, едва ли ще се върнеш към стария горчив вкус! източник
Категория: Бизнес
Прочетен: 872 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650212
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Ноември, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930