Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647622 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от Декември, 2013 г.
2  >  >>

Подхранена и вдъхновена от средновековието, новата колекция за обзавеждане на бани от Kohler е едно ниво над спиритуалното Ви аз. Тя по-скоро ще Ви закара едно ниво по-горе.

image

Обзавеждане за баня от Kohler

Всичко в тази колекция може да бъде променяно по вкус и желание, като приканва бъдещите собственици със своята уникалност и детайл. Всички метални части могат да бъдат избирани измежду 5 различни вида финиш.

image

Обзавеждане за баня от Kohler

Цялостният дизайн на колекцията създава началото на една нова модерна ера в кухята и банята. От този момент нататък все повече интерес ще има върху този стил обзавеждане, дори и от страна на младите двойки.

image

Обзавеждане за баня от Kohler

В KOHLER online, клиентите могат да разгледат цялата колекция и нейните възможности по удобен и елементарен начин. Може да създавате изключително реалистични визуализации дори и от мобилен телефон или лаптоп.

Всичко може да се споделя в социалните мрежи, като по този начин ще намеквате на вашите приятели и познати колко много имате вкус.


Абонирайте се за нашия блог тук: Обзавеждане за баня от Kohler

Категория: Бизнес
Прочетен: 1764 Коментари: 0 Гласове: 0

Ако видите златен цвят в някой интериор то това означава, че неговият собственик има добро и силно мнение за своя собствен вкус – това е неговият замък!  

Удивително е как малко златна боя може да превърне едно жилище от скучно в пищна сцена, която впечатлява. Някой от нас обаче вярват, че златният цвят се използва само от тези, които имат лош вкус! Може би сега ще Ви разочаровам, но това далеч не е така. Все пак има капчица истина в това – има едно важно правило, което трябва да се спазва при използването на златния цвят!

Не прекалявайте с него и го използвайте само с някаква цел!
image
Златист интериор

 

 

Този красив интериорен цвят „златото” е използван в съчетание с тюркоазеното (блумарин), което подчертава присъствието на лукс и подсилва усещането за богатство.

image


Златното в интериора се съчетава добре с натуралните цветове като „топъл пясък” , червено и оранжево. В тази снимка добре се съчетава и с цветята върху масата от венге.

imageЗлатист интериор


Лилавия пурпурен цвят е почти като златния. А в комбинация от двата – ефектът е двойно по-силен.

image
Златист интериор

 

 

Тук имаме златен цвят в множество вариации, а с добавено тюркоазено и състарено дърво резултатът е повече от ясен.

image
Златист интериор

 

 

Възможно е и съчетание с цвят орех и светла лила. От снимката виждаме, че златното не е необходимо да бъде само по мебелите, може да присъства също и в аксесоарите, кърпите, свещите, вазите и т.н

image


Черното е може би най-подходящия партньор на златния цвят.

image
Златист интериор

 

 

Банята, в която планирате да има златно присъствия е добре да добавите и черен цвят. Както се вижда от снимката в душ кабината има мозайка от златни и черни елементи, а на стената има класическа шарка отново със злато и черно. Стои много луксозно, а в същото време останалата част от банята не е с особено впечатляващи цветове или плочки – те са просто неутрални.

image
Златист интериор

 

 

Спалнята в черно, може да ви се стори малко мрачна, но използвате ли златни елементи със сигурност ще се превърне в елегантно изпълнение на вашите фантазии.

image
Златист интериор

Чисто белият цвят също е добър партньор на златната палитра. Интериорите от този тип зареждат с енергия и възхищение.

 

Разгледайте и други статии на сайта ни:  Златист интериор

Категория: Бизнес
Прочетен: 1598 Коментари: 0 Гласове: 1
22.12.2013 15:41 - Коледни елхи

Коледната елха е популярен символ и традиционно се украсява за 24 декември, оставяйки да краси дома до 6 януари. Тя има хилядолетна история, която започва от присъствието и в редица древни обичаи, а в днешно време и като символ на Коледните и Новогодишни празници.

image

Коледната елха се свързва с християнският празник чрез поверието, че на Коледа Христос идва на земята и носи със себе си частица от Небесното царство. Това е причината елхата да се украсява с ангелчета, стъклени топки, гирлянди, сламени звездички и свещички ,символизиращи отрупаното с плодове Райско дърво. 

image

Коледни елхи

Още в Древен Египет е имало обичай домът да се украсява с палмови клонки през най-краткия ден от годината. Подобни традиции са имали и китайците и древните жители на Юдея.Римляните украсявали дръвчета със свещи и дребни предмети по време на тържествата в чест на бог Сатурн. Келтите обличали дъбови клонки с плодове в чест на боговете на жътвата. Викингите пък вярвали, че вечно зелените растения са обещание за завръщането на пролетта след дългата студена зима, а скандинавците декорирали къщите и плевните си с тях по време на Коледните празници.

Днес историята на коледната елха е дълга и оспорвана. Спорът в между две твърдения – дали води началото си от езическите празници или е чисто християнски обичай. В потвърждение на втората теза е една от най-древните легенди, свързана с бенедиктинския монах Свети Бонифаций, почитан като апостол на Германия. Докато проповядвал християнството, давал за пример триъгълната форма на елховото дърво като аналогия на Светата Троица, чийто ъгли представлявали последователно Отца, Сина и Светия Дух. В последствие обаче, тази почит се сметнала за езически обичай и мнозина започнали да я отричат като Божие дърво.

Друга легенда, свързана с Мартин Лутер – основател на Протестантското движение, се смята за една от най-правдоподобните. В нея се разказва за една зимна разходка на Лутер около 1500г, когато вървейки през гората между покритите със сняг дръвчета, той вижда как звездите блещукат на лунна светлина между клоните на дърветата, сякаш са украсени с безброй свещи. Тази гледка го вдъхновява и той отсича една елха, за да сподели с децата си видяното от него. Когато я занася в дома си, цялото семейство участва в украсяването на елхата със свещички и я поставят на видно място за да се любуват на красотата и.

image

Коледни елхи

Има и писмени доказателства, които датират от 1521г. и разказват историята на принцеса Де Мекленбург, която показвала украсена елха на местни куртизантки в Alsace – тогавашна немска територия. Същата тази елха тя пренесла и в Париж, след женитбата си с Орлеанския дук.

С поставянето на тази традиция поклонниците на езическите религии, украсявали домовете си с елхови клонки, за да прогонят злите духове. В Средновековието започнали да украсяват клинките с ябълки – плода от старозаветната история на Адам и Ева в Райската градина. С течение на годините червените ябълки били заменени с червени топки. Цяло коледно дърво за първи път било украсено през 1597г от сдружението на Бременското занаятчийство.

През следващият 17 век, навлизат нови мотиви в украсата на коледното дърво. Традицията тръгва от Германия, където се появяват Коледни базари, предлагащи подаръци, храни и дребни украшения, които служат за украса на елхите. Тази традиция включва използването на дребни сладки като украса за елхата. През 1601г един изследовател описва обичай в Страсбург, според който местните украсяват елхите си с вафли, захарни пръчици и хартиени цветя с различни цветове. По-късно, през 1605г се появяват и елхи, украсени с плодове и зеленчуци.

Различните предпочитания усъвременили вариантите за украса. Част от нея станали: червена звезда за върха, червени стъклени топки, пъстри гирлянди, дървени фигурки, лампички и свещи. Що се отнася до последните – светлините стават неизменна част от Коледната украса едва в средата на 18-ти век. В началото на века те и коледната елха са били протестантски обичай. За католиците дълго време традиционната украса е била коледна ясла. Коледната елха била разпространена като обичай от благородническото съсловие. 

image

Коледни елхи

Вечнозелените дръвчета се превръщат в част от празничния обред, като символ на вечен живот. Използването на гирляндите също датира от 17 век. Легендата разказва за бедна вдовица, която много искала да зарадва децата си за Коледа и им украсила елха. На сутринта децата, видели паяжина между клоните и решили да я оцветят в сребристо. В действителност гирляндите започват да се произвеждат в Германия, като за тях се използват нишки, изтеглени от истинско сребро.

През 1816г. елхата се разпространява и сред Виенските благороднически среди. През 1841г коледната елха била пренесена от Германия в Англия от германсият принц Алберт – съпруг на кралица Виктория. Той украсява елха в замъка Уиндзор за да му напомня за родния дом, но поради не добре настроените англичаните към немската монархия тогава, разпространението на традицията в Англия започва по-късно. Коледната елха се появява по време на френско-германската война през 1870г. Тогава по време на декемврийските боеве, командирите наредили навсякъде да бъдат поставени украсени коледни дръвчета с цел да се повиши настроението на войниците. Очевидно този обичай се понравил на войниците, защото те го превърнали след войната в традиция по време на Коледните празници в домовете си. Множество мисионери, имигранти и пътешественици разпространяват традицията, внасяща повече щастливи моменти по време на празниците. Тогава украсата на коледната елха все още била домашно приготвена. Младите дами се трудели с часове над коледната украса.

През 19 век настъпва истинска революция в украсата на елхата. През 1850г. започва фабричното производство на украсата за коледните елхи. Започват да се произвеждат стъклени топки в различни цветове и хартиени гирлянди. Сред използваните цветове за украса, за типично коледни се считат червения и златния.В традиция се превръща поставянето на голяма звезда на върха на елхата, символизираща пътеводната звезда, показала пътя на тримата мъдреци при раждането на Исус. Заедно с коледната звезда към украсата се добавят и ангелчета. В един момент родителите започват да оставят под елхата и подаръци за децата си. Стига се до там, че коледната елха се превръща в символ на просперитета в обществото или с други думи – колкото по-украсено е дръвчето, толкова по-богати са стопаните. 

image

Коледни елхи

По време на Американската революция през 18 век, Хесенските наемници, които били на английска служба в Северна Америка, запознават американците с обичая на Коледните празници да се украсява елха. Обичаят бил пренесен и от много емигранти. Тогава е било все още трудно намирането на украса, особено в така наречения Див Запад. През 1882г американците патентоват електрическите лампички. Техен баща е Едуард Джонсън, съдружник на Едисон (изобретателят на електрическата крушка). Джонсън имал коледно дръвче в дома си, поставено във въртяща се поставка и с украса от 88 разноцветни електрически крушки, които я направили доста колоритна.

 

Украсената елха бързо набира популярност в Европа. Възприемането и обаче от Средиземноморските държави става по-трудно, защото те предпочитат коледна украса от различно библейски сюжети от малки фигурки сред подходяща декорация. За България обичая става популярен в началото на 20-ти век, когато в двореца на Александър Батенберг за първи път се появява украсена елха.

Вижте цялата статия тук: Коледни елхи 

Категория: Бизнес
Прочетен: 1609 Коментари: 0 Гласове: 1

 

Намиращото се в Боузман (щата Монтана) студио – Locati Architects е разработило проекта за тази планинска планинска хижа. Завършена през 2010г., двуетажната ски-хижа  се намира в екслузивния Yellowstone Club в Big Sky, Монтана - САЩ.

image
Хижа в Планината

 

Slopeside Chalets е построена през 2010г в ексклузивния Yellowstone Club в Big Sky, Монтана от Locati Architects. Структурирана е в две резиденции, които се намират близо до ски писта и невероятна гледка към планината. 

image
Хижа в Планината

За да хармонизира с околната среда, къщата е построена предимно от дърво и камък, и най-вече от регенериран дървен материал. Основното изискване на клиентите било да се изгради уютен планински дом, който да е идеален за извънградски отдих за семейството и техните приятели. Освен това резиденцията трябвало да бъде представителна за район със ски писти от висока класа и великолепни планински гледки.

Всяка от резиденциите е снабдена с всички удобства, необходими за луксозен начин на живот с много допълнителни помещения като например: REC стая, бар, ски гардероб, библиотека и шест стаи за гости. В допълнение към всичко това, за по-комфортен планински живот – хижите притежават няколко закрити дворове. 

Цялата статия и повече снимки вижте тук: Хижа в Планината

Категория: Бизнес
Прочетен: 3184 Коментари: 0 Гласове: 2

Тази прекрасна хижа се намира в Клостерс - Швейцарските Алпи. Обградена е от великолепна природа и от всеки прозорец се разкрива гледка от широки ливади, големи дървета и заснежени планински върхове.

image
Уютна дървена хижа в Швейцарските Алпи

Хижата е построена в традиционен алпийски стил – изцяло от дърво, но е осъвременена и отговаря на съвременните условия. Тя е като творение на изкуството и изглежда като елегантно допълнение към безупречният алпийски пейзаж. Властващото присъствие на дървото създава най-осезаема връзка между човека и природата.

Приятната атмосфера предразполага към разпускане и спокойствие – далеч от неприятните шумове и изгорелите газове на града. Рустикалният интериор обгръща обитателите с топлина и създава позитивна атмосфера, изпълнена със светлина и приятни цветове. 

Цялата статия вижте тук: Уютна дървена хижа в Швейцарските Алпи 

Категория: Бизнес
Прочетен: 2339 Коментари: 0 Гласове: 5

Всяка година очакваме нещо ново и необичайно с настъпването на новата година. Празничното ни очакване се подсилва и от коледната украса, която внася повече настроение в дома ни. Как да постигнем оригинален Коледен декор ? ..В тази статия ще откриете няколко идеи , за които са нужни две сръчни ръце и малко подръчни материали.

image
Коледна украса от плетени играчки

 

За тази украса не се налага да правите допълнителни финансови разходи – достатъчно е да вземете остатъците от различни цветни конци и с малко сръчност ще изработите своето оригинално изделие. Разбира се сред тези плетива има такива, които всеки от нас може да изработи, но има и други, които могат да излязат само от ръцете на професионалист.

Всъщност, плетенето на играчки си е отделно изкуство с родина Япония и название - амигуруми. Това е сравнително ново изкуство, за което започва да се говори между 1970г и 1980г. Миниатюрните животинчета и човекоподобни герои се плетат на една кука, но в категорията на амигуруми попадат и всички ръчно изработени играчки, които могат да бъдат и от текстил. Думичката амигуруми произлиза от японското ami, което означава плетено и nuigurumi– което е пълнене на кукли и играчки с различен пълнеж. 

Прочетете цялата статия тук: Коледна украса от плетени играчки

Категория: Бизнес
Прочетен: 1344 Коментари: 0 Гласове: 0
16.12.2013 15:19 - Баварски маси

Произведените от нас баварски маси и пейки са с високо качество. Материялите които използваме за баварските маси и пейки са дъб, бук, орех и чам.

image
Баварски маси

 

Цени на баварски маси и пейки:

Артикул

Материал

Дължина

Широчина

Дебелина

цена без лак

цена с лак

Маса

Дъб

180см

80-85см

4см

200лв.

230лв.

200см

230лв.

260лв.

220см

260лв.

290лв.

Пейка

Дъб

80см

25-40см

4см

110лв.

130лв.

180см

150лв.

170лв.

200см

170лв.

190лв.

220см

190лв.

210лв.

Цени за комплекти баварски маси и пейки:

Комплект от маса + 2 пейки

Артикул

Брой

Материал

Дължина

Широчина

Дебелина

Цена без лак

Цена с лак

Маса

1

Дъб

180см

80-85см

4см

450лв.

550лв.

Пейки

2

25-40см

Маса

1

Дъб

200см

80-85см

4см

520лв.

620лв.

Пейки

2

25-40см

Маса

1

Дъб

220см

80-85см

4см

590лв.

690лв.

Пейки

2

25-40см

Комплект от маса + 4 пейки

Артикул

Брой

Материал

Дължина

Широчина

Дебелина

Цена без лак

Цена с лак

Маса

1

Дъб

180см

80-85см

4см

630лв.

750лв.

Пейки

2

180см

25-40см

Пейки

2

80см

Маса

1

Дъб

200см

80-85см

4см

700лв.

820лв.

Пейки

2

200см

25-40см

Пейки

2

80см

Маса

1

Дъб

220см

80-85см

4см

770лв.

890лв.

Пейки

2

220см

25-40см

Пейки

2

80см

По желание на клиентите ни можем да изработваме маси и пейки по индивидуални размери.

Фирмата използва висококачествени немски лакове отговарящи на всички европейските изисквания. Масите и пейките са подходящи както за открити пространства (капани, заведения, открити барове) така и за закрити (ресторанти, заведения за бързо хранене, кафета).

Ние даваме гаранция за произвежданите от нас продукти!

Разгледайте и други наши продукти на сайта ни: Баварски маси 

Категория: Бизнес
Прочетен: 1318 Коментари: 0 Гласове: 0

Дърво, груб текстил, свещи и стилна контрастна посуда – това е тайната, с която очарова атмосферата на тази маса. Разбира се не може да не отбележим, че оригиналният полилей успешно резонира с общата концепция за декорация на масата. Това е доста интересно оформление от скандинавски дизайнер.

image
Необичайно подредена коледна маса

 

Скандинавците имат по-семпъл и сдържан вкус. Затова и коледната украса не изобилства от цветове. Най-често декора е в бяло и червено – комбинация от изчистените скандинавски фолклорни мотиви, а стилът е едновременно минималистичен и рустик. Декорът е предимно от естествени материали, които създават топла и уютна атмосфера. 

Цялата статия тук:  Необичайно подредена коледна маса

Категория: Бизнес
Прочетен: 1547 Коментари: 0 Гласове: 0

Янтар, пропит със слънчева топлина и загадъчно дълбоко тъмно дърво с „меден блясък“ - това прави интериора необичайно уютен и в същото време загадъчен и многостранен. Изборът на цветова палитра за този апартамент е не просто удачен, а единствено верен.

image
Янтарен интериор

Дизайнерското бюро на Анна Куликова и Павел Миронов ни представя дизайна на този апартамент от 140кв.м.  и  отново доказва, че в съвременният стил  не са задължителни белите стени и лаконичните мебели. За да се създаде образ на респективен интериор, архитектите използват богата текстура, необичайни декоративни елементи и витражи.  Получилият се в резултат на това стил Анна Куликова охарактеризира като „Арт-декор с модерна интерпретация, без ярко изразена орнаменталност“.

Арт-декор в консервативно жизнено пространство

Отсъствието на обичайните за Арт декора множество декорации се обяснява не само с желанито на възложителя да получи консервативно жизнено пространство, но и избора на скъпи довършителни материали. Така панели от оникс се съчетават с мрамор, керамична мозайка и дърво – текстурата на която е уникална по красота. 

Цялата статия вижте тук: Янтарен интериор

Категория: Бизнес
Прочетен: 873 Коментари: 0 Гласове: 1
image
Очарователен комплекс от лог къщички

Всеки от нас си има любимо място за отдих, но има райски кътчета на земята, където се чувстваш като у дома си. Такова райско кътче е комплекса от хижи (Таежные дачи) - истинско удоволствие за любителите на домашната атмосфера и очарованието на селският уют.

 
На педесет километра от шумният мегаполис,  на брега на река Москва, в тихото Подмосковие се разполагат очарователни лог къщи. Съхраненият старинен стил е очарователен, а зиданите камини са шадьоври. 

Прочетете цялата статия тук: Очарователен комплекс от лог къщички 

Категория: Бизнес
Прочетен: 990 Коментари: 0 Гласове: 0

С настъпването на зимата се чувстваме по-комфортно у дома и ни се иска да сме по-малко време на вън. Именно през този зимен сезон искаме домът ни да е по-топъл и уютен. За това може да допринесе интериора с уютни и топли вещи, които могат да ни сгреят само с вида си.

image
Уютна хижа в Алпите

 

Неизбежно през зимният период ни спохождат мисли за почивка в планината, но съвсем не става въпрос за планински склонове с рехава трева и еделвайси. В съзнанието ни се издигат високи заснежени планини, чийто върхове се губят в облаците на зашеметяващо красива зима. Ето такива мечти ни обземат, докато си седим кротко в градските си жилища. Не е чудно, че се впечатляваме от хижите по планинските склонове и най-вече от снежните алпийски хижи, които са сред най-впечатляващите.  

Сега ще разгледаме една елегантна алпийска къща в Рустик стил с уникална атмосфера. Аксесоари от ковано желязо и стилни и удобни мебели от дърво с леко винтажна нотка, в съчетание с ретро тъкани в натурални цветове - това е обзавеждането, избрано от Ralph Lauren Home за тази хижа във Френските Алпи.

Цялата статия тук + 360 view: Уютна хижа в Алпите

Категория: Бизнес
Прочетен: 3125 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 09.12.2013 12:05
09.12.2013 00:17 - Коледни свещи

Какво е заначението на коледните свещи в празничния декор?
В миналото те са били използвани като източник на светлина, а днес са по-скоро със символично значение.

image
Коледни свещи

 

Свещта е задължителен атрибут в някои религиозни церемонии. В християнската религия, тя символизира светлината на Христос. Освен това по традиция, коледните свещи са част от коледната украса не само у нас, но и в много страни по света. Ще ги откриете в най-различни форми и големина, а празничната атмосфера с тях е наистина неповторима.

image
Коледни свещи

Декоративните свещи внасят уют и създават прекрасна атмосфера. С малко въображение ще успеете да ги аранжирате и превърнете в акцент на празничния декор в дома си. Към аранжировката можете да добавите: ядки, плодове, елхови клончета, гирлянди, изкуствен сняг и др. Самите свещи могат да бъдат поставени във венец, чаши, поднос или фенери. Последният вариант е най-безопасен, ако имате малки деца.

image
Коледни свещи

 

Свещите могат да бъдат и чудесен подарък за любимите ви хора. Те са оценени дори и от имена във висшата мода като: Prada, Karl Lagerfeld, Christian Dior и Maison Martin Margiela, които са пуснали на пазара тази година селекция от дизайнерски свещи за Коледните и Новогодишни празници.

Символика на цветовете.

Светлината от пламъка на свещите създава много повече настроение и уют от запалената лампа. Освен това се смята, че цветовете на свещите имат различно символично значение. Червеното обикновено се свързва с любовта, бялото с душевна чистота, синьо и сребърно с нова надежда, зеленото носи хармония от природата, жълтото символизира интелекта, а златистото внася позитивна енергия.  

Цялата статия прочетете тук: Коледни свещи 

Категория: Бизнес
Прочетен: 2381 Коментари: 0 Гласове: 0

Тази красива вила се намира в Норвегия, в западната част на Kvitfjell. Тя ясно се откроява от другите вили наоколо със своят съвременен стил.

image
Светъл интериор на вила в Норвегия

 

Задачата на архитекта Arne Thorsrud от Лилехамер била ясна – да проектира модерна къща с много прозорци, изградена от дърво и камък. Собствениците са хора, които обичат природата и затова изискването им било да има повече и по-големи прозорци, така че да бъдат по-близо до природата. По този начин в къщата влиза и повече светлина. 

Прочетете цялата статия тук: Светъл интериор на вила в Норвегия 

Категория: Бизнес
Прочетен: 971 Коментари: 0 Гласове: 2
06.12.2013 14:59 - Хижа в Алпите

Във високите части на Алпите в продължение на дълги години се изграждали специални домове, предназначени за зимният период. Използвали се като временни жилища. Тези хижи служели най-често на пастирите. Там те имали възможност да си починат, да се стоплят и нахранят. Не е учудващо, че тези хижи станали известни първоначално като къщи за пастири. Сега те са предпочитано място за отдих от много туристи.

image
Хижа в Алпите

 

В тази статия ще ви покажем една такава хижа. Основите и са от камък, а 1-ви и 2-ри етаж – от дърво. Освен тях има още един етаж, който се използва като мансарден. Отличителна черта на сутерена е неговата височина.Причината за това е защита от наводнения и снежни преспи. По-рано в строителството се използвали само големи камъни.

Понастоящем в много планински райони на четири европейски държави( Швейцария, Франция, Австрия, Италия) могат да се видят голям брой такива къщи във вид на хижи. Има дори изградени цели села. Макар строителството им да се ръководи от един и същи принцип, всяка от тези хижи е уникална.


Прочетете цялата статия тук: Хижа в Алпите 

Категория: Бизнес
Прочетен: 1050 Коментари: 0 Гласове: 2

Да погледнем Коледа през детските очи ! – кристално чисти, като утринна роса. Да усетим празника чрез детските сърца! – изпълнени с вяра и любов, творящи чудеса. Това е детска коледна приказка, сътворена в дома на две дечица.

image
Детска коледна приказка

 

Децата с нетърпение очакват Коледа, с искренна радост и трепетно очакване за празника. Важно място в този момент е отредено на масата, върху която децата пишат писмата си до Дядо Коледа, а с още по-важно значени е Дървото на желанията. Коледни венци, гирлянди и шейни – всички те подхранват детската радостна глъч в навечерието на празника.  

Цялата статия прочетете тук: Детска коледна приказка 

Категория: Бизнес
Прочетен: 831 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 03.12.2013 19:02
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647622
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Декември, 2013  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031