Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650870 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 10.06.2014 г.
 Проектът Kerferd е реализиран от Whiting Architects в град Мелбърн, Австралия. Старата кирпичена къща в бароков стил е била отреставрирана и разширена, превъплъщението на къщата в стилна резиденция с добра изолация не я прави по-малко интересна от колкото е била преди самата реставрация.
image
Реставрация на стара къща 

Планът е бил жилищното пространство да се изпълни с акценти на минимализма и въпреки това да съществува необходимия уют за удобно пребиваване на съвременния човек. В интериора доминират простотата и практичността.

image
Реставрация на стара къща 

При поглед отвън за миг бихте се зачудили дали това не е уютен селски дом, но фасадата силно я отличава от околните къщи. Големи панорамни прозорци, много натурални материали, черно, бяло и дърво.

image
Реставрация на стара къща 

 

Следващият път когато решите да реставрирате старата си къща, помислете дали не искате да бъде малко по-различна от всички останали?

Източник: Реставрация на стара къща 

Категория: Бизнес
Прочетен: 582 Коментари: 0 Гласове: 1
 TRIA Taproom се намира във Филаделфия, САЩ. Това е заведение което е разположено на площ от 130 кв. метра и едновременно може да побере до 65 гости.
image
Индустриален бар по американски

Съгласно концепцията този бар е проектиран да бъде в индустриален стил и по снимките от реализацията се вижда, че е се е получило доста прилично. Едновременно грубо и уютно – атмосфера точно каквато трябва да бъде в един бар. Всичко вътре предразполага да поседнеш да хапнеш и да поговориш с някой или просто да разпуснеш сред хора.

image
Индустриален бар по американски

Интериорът има своите отличителни детайли за този тип архитектура – тухлени стени, мазилка, големи прозорци и метални елементи. Новите елементи, които дизайнерите от Assimilation са решили да добавят са дървените детайли и стилните осветителни тела.

 

Добре се справят американците, не мислите ли?

Източник: Индустриален бар по американски 

Категория: Бизнес
Прочетен: 497 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650870
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Юни, 2014  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30