Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650930 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 10.04.2015 г.
 Бутиков хотел в Австралия отвори своите врати по-рано тази година. Най-новият и луксозен хотел в Аделаида отвори своите 5 звездни врати за посетителите на града, вдъхвайки нов живот на старата сграда, в която се помещава. Цялостната тежка реновация на сградата и вътрешното пространство коства на инвеститорите 55 милиона австралийски долара, за да се превърне хотелът в луксозното арт деко задание, което ще видите по-долу на снимките. Проектиран от архитектите JPE design studio, тази перла привлича не само туристи, но и инвеститори. С интериори проектирани от Bates Smart хотелът може спокойно да застане до луксозните бутикови хотели, за които не малко пъти съм писал. Mayfair разполага с 170 елегантни стаи и апартаменти, които се помещават в невероятни пространства включвайки дори градините по покрива. Отсядайки в него ще разполагате със фитнес, ресторант, бар, бизнес зали за срещи и всичко това с дизайн преливащ от лукс към по-висок лукс.

tallbox.org/



image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1212 Коментари: 0 Гласове: 1
 Мебелен шоурум както никой друг, е първият по рода си на марката Lema, която е една от поддръжниците не Made of Italy по света. Адресът на шоурума се намриа в Лондон, 183 Кингс Роуд. Открита през 1970-та година от фамилията Мерони, която се е запазила в управлението и до ден днешен, този бранд има силно влияние в италианското мебелостроене и традиции. Редовни участници в миланските изложения, под шапката на дизайнерът Пиеро Лиссони от 1994-та година брандът се свърза с топ луксозни и качествени мебели.
Първият по рода си магазин е оформен като огромен лофт апартамент с ясно отличени зони отлично вписани в лондонската околна среда и даденостите на сградата с декори и материали от ежедневния живот познати на хората, което позволява да се докоснете до есенцията на италианския дизайн и качество без никакви усилия. Всъщност шоурумът работи не само като магазин, но и като студио за индивидуален дизайн и проекти. Отварянето на магазина в Лондон, действа като спусък за интернационалните инвеститори и последват магазини в Ню Йорк, Маями, Лос Анжелис, Бейжинг и Мелбърн което прави брандът достъпен за повече хора.

tallbox.org/


image

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1093 Коментари: 0 Гласове: 0

Френски хотел отново отвори врати след планираната реновация на фасади и интериор.

Един от известните хотели в Париж Sofitel Le Faubourg приключи своят планиран ре-дизайн изпълняван от Didler Gomez, който пък от своя страна може би Ви е познат с работата си по луксозните фешън проекти на Луис Вутон, Диор и Кензо. Новият вид на заданието черпи вдъхновение от последните модни тенденции, като това поставя още една луксозна сграда с нов живот в квартала където се намира. Париж е град на много неща, особено на дизайна – там на всяка улица можем да се насладим поне на една сграда, магазин или арт творба, в която някой е вложил душата и сърцето си. Хотелът се намира в Saint Honore , квартал известен с множеството луксозни фешън къщи, работилници за бижута, бутици и е просто на няколко минути пеш от културните забележителности в града като Place de la Concorde, Tuileries Gardens и много други. Почти всички сгради там датират от 18-19ти век, което е впечатляващо как собствениците поддържат външния им вид неуморно през годините.


image

 tallbox.org/

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 974 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650930
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2015  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930