Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650762 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 20.04.2014 г.
 
image
Как се прави реставрация на стара сграда и интериор 
Всички сте виждали как се реставрират старите сгради, преправят фасадата, пребоядисват я, нови прозорци и т.н и т.н.Реставрацията на която попаднах ще Ви харесва (поне на мен ми харесва), тя е доста по-различна от това което виждаме всеки ден – особено за вътрешната част. Petrini Solustri започват работа по реставрирането на древна италианска вила в община Serra De’ Conti , Италия. Оригиналните тухлени зидове са запазени, а просторните помещения са запълнени със съвременни дизайнерски мебели без те да са прекалено много. Изключително вдъхновяващ проект, разгледайте го. Повече снимки тук: Как се прави реставрация на стара сграда и интериор 
Категория: Бизнес
Прочетен: 739 Коментари: 0 Гласове: 1
 Бетон и стъкло! Какво си представихте когато прочетохте тези две думи? Може би някоя строителна площадка с ваклички работници с ботуши, целите омазани в бетон и работна площадка с ръждива арматура; да не забравим и стъклото някъде там из обекта.
image
Как трябва да изглежда една съвременна вила от бетон и стъкло 

Е, днес е доста модерно да се използва бетон и стъкло в комбинация като краен щрих за интериорите и екстериорите. Крайградските къщи са идеални за отдих и релакс. BAK Architects са създали невероятен шедьовър в курортния град Мар Азул, Аржентина.Къща принадлежи на семейство с подрастващи деца, които съвсем качествено ще използват лятната резиденция за игра. Основните нужди на клиента са били да има просторна всекидневна зона и две неголеми спални с отделни бани. 

image
Как трябва да изглежда една съвременна вила от бетон и стъкло 

Спрямо особеностите и характеристиката на терена, архитектите предлагат къщата да бъде под формата на L (от англ.) с площ 95 кв.метра, изпъленена на няколко нива, като основните материали да са бетон, стъкло и дърво. Практически всички мебели в къщата са от бетон с изключение на леглата, меката мебел, столовете и входната врата.Може и да не Ви хареса тази комбинация за лятната Ви къща, но със сигурност е хит сред доста голяма част от клиентите в този сектор. 

Повече снимки тук: Как трябва да изглежда една съвременна вила от бетон и стъкло 

Категория: Бизнес
Прочетен: 934 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650762
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930