Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650884 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 06.03.2014 г.

 

Колко силно е желанието Ви за почивка в собствената Ви къща край езеро или гора далеч от шумните улици? Бихте ли се престрашили да живеете в реновирана къща, която има 150 годишна история? В България може би не е толкова модерно да се купуват стари къщи, които да се реновират. 70% от купуваните имоти на пазара са нови жилища, които са с качество далеч по-ниско от това на старото строителство.

Крайградска къща

Ако все пак сте от хората, които знаете какво харесвате като интериор и имате собствен стил и вкус, който е отличителен и характерен. То тази къща, която открих случайно ще Ви хареса страшно много и ще я споделя с Вас. Fitch bay – е извънградска къща за отдих принадлежаща на фотографът Жан Лонгрез. Уютната резиденция е обгърната в зеленина в канадската провинция Квебек. 

Крайградска къща

В интериора на къщата са използвани няколко основни цвята, типични за тази част на Канада и особено за този стил. Съчетанието на дървените панели в бял и черен цвят с доста съвременни елементи и рустикални тухли на пода създават чувството за комфорт и елегантност – две съставки идеални за отдих през почивните дни сред природата със семейството и приятелите.

Вижте повече тук:  Крайградска къща

 

Категория: Бизнес
Прочетен: 456 Коментари: 0 Гласове: 1

 

Днес е доста модерно да живееш извън града и къщата ти да е модернистична и съвременна. Сглобяемата къща позволява да си построите къща на места където монолитното строителство не позволява, логистиката е затруднена и местото е толкова красиво, че дори никой не си е помислял да построи къща там. Тези къщи стават както за самостоятелно жилище така и за големи семейства или цели фамилии, всичко е въпрос на коструиране и инвестиционна възможност на клиента.

image
Сглобяема къща край морето

Къща край морето

Знаете ли за проектите за сглобяема къща Minimod в Бразилия? Minimod е къща за хората, които обичат да живеят край морето, в планината или близо до града. Това е иновационен продукт устойчив на алтернативни решения по жилищните въпроси. Къщата позволява буквално да имате от минимализъм до пълна класика – всичко се определя от конкретните нужди на клиентите. Доста от клиентите на този тип модулни къщи ги използват за създаването на офиси и творчески студия, магазинчета или малко ресторантче.

image
Сглобяема къща край морето

Удобства и комфорт на малка площ

Минималната площ на един модул е 27 квадратни метра, който може да бъде приспособен за всякакви нужди. Интересно е, че къщата се монтира абсолютно в готов вид с всички мебели, подови настилки, бои и декорации. Стените са между 10 и 20 см като отвън може да има декоративна дървена ламперия, която е издръжлива на атмосферните условия и в същото време разкрасява къщата. В средата на стената е металната конструкция, след нея има изолационен и звукоизолационен слой, а вътрешните стени са с гипс-картон и последен слой боя, декоративна мазилка или някакъв друг вид декоративна стена.

Вижте повече снимки тук: Сглобяема къща край морето

 

Категория: Бизнес
Прочетен: 619 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650884
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31