Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650903 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 21.11.2013 г.

Какво да правите с една стара и порутена къща? Мнозина ще Ви посъветват: „Разруши я, и си построй нова!“ А, какво ще се получи, ако се опитате да я реставрирате? Според мен - ще останете приятно изненадани. Защото често реставрираните стари къщи са много по-оживени и атрактивни от съвременното строителство.

image
Реставрирана вила в Италия

 

Четири стари къщи в италианското село Праджелато били реставрирани от архитектурното бюро StudioAta. Дизайнерите и архитектите от бюрото дарили старите домове със съвременен благоустройствен вид, като при това успели да съхранят старинният вид на сградите, отличавайки ги със собствен стил и колоритен дизайн. Съхранени са каменните подове и стени, които заедно с големите арки придават автентичен вид на интериора. А големият дървен бокс внася съвременен стил, спестявайки разрушителни благоустройствени планове.

 

Прочетете цялата статия тук: Реставрирана вила в Италия 

Категория: Бизнес
Прочетен: 1110 Коментари: 0 Гласове: 1

Студиото на Pitsou Kedem Architect получило задача да възстанови, модернизира и създаде интелигентен интериорен дизайн на историческа сграда в Стария Яфа, Тел Авив, Израел. Това е една екзистенциална, аскетична резиденция със западно изложение и средиземноморски изглед към пристанището на Яфа. Разположена е върху 100кв.м. и белязана от каменни архаични арки.

image
Интериорен дизайн на резиденция в Тел Авив

 

Дом, който разказва истории.

Този дом може да разказва истории, защото е свързан с едно от най-старите пристанища в света. През изминалите столетия, всеки един от многобройните собственици е оставил своя отпечатък върху сградата, а основния замисъл в работата на архитектите бил - да се възстанови автентичността и.

Затова първокласния екип на Pitsou Kedem използва експозиционни методи за отделяне на допълнителните материали и епоксидна смола за подсилване на старите стени, замаскирани под пластове зле замислени подобрения. Така се разкрила оригиналната конструкция и материали, будещи възхищението на наблюдателя с топлото си излъчване под славното Средиземноморско слънце. От друга страна архаичните арки, разкриващи широки и открити пространства създават пост-индустриален минималистичен лофт, наподобяващ аскетизма на храмове и манастири.

 

Прочетете цялата статия тук: Интериорен дизайн на резиденция в Тел Авив 

Категория: Бизнес
Прочетен: 942 Коментари: 1 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650903
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Ноември, 2013  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930