Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650903 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 22.01.2014 г.

 

 

От комфортната обстановка в банята зависят както самочувствието и пълноценният отдих и релаксация на стопаните,  така и позитивното им настроение. Именно във банята ние получаваме сутрешният си заряд за бодрост, а в края на деня отмиваме блажено цялата негативна енергия, натрупала се през деня.

image

Бани в ретро стил

Стилът на банята се определя от интериора на дома, както и от темперамента на собственика. Ретро стила се избира от уверени хора, които откриват в антиките елементи на неповторима красота.  За да се подчертае ретро стила, може да се избере истинска чугунена вана със старинна чешма, тя ще се превърне в основен акцент в интериора на банята. За да се превърне в акцент е необходимо да и се отреди централно място, така че да привлича вниманието. 

image

Бани в ретро стил

За да се придаде винтажност на стила на банята е необходимо и поставянето на няколко декоративни елемента с полъх от античността. Използвайте стари съдове, медни кутийки, сандъчета и др. Ако пространството позволява могат да се внесат и мебели в ретро стил (столове, кресла, тоалетки и огледала) или да се украси стената с антично огледало. Дори не толкова обичайни за банята, те ще помогнат за създаване на антуража.

 

Прочетете и други интересни статии тук: Бани в ретро стил

Категория: Бизнес
Прочетен: 2968 Коментари: 0 Гласове: 0

 

Най-вероятно е да сте ходили на екскурзия в Лондон и да сте обърнали внимание на доста тесните жилища, като повечето от тях са с изключително лош дизайн или нещо е за сметка на комфорта.

image
Стилни апартаменти в Лондон

Най-вероятно е да сте ходили на екскурзия в Лондон и да сте обърнали внимание на доста тесните жилища, като повечето от тях са с изключително лош дизайн или нещо е за сметка на комфорта. 

image
Стилни апартаменти в Лондон

В един от централните райони на Лондон, съвсем скоро е открит тъй дългоочаквания комплекс със съвременни апартаменти Leman Street, разположен до една от най-елегантните постройки от началото на 20-ти век. Наред с всички забележителни проекти, впечатление ни прави един пентхаус на последния етаж. Върху дизайна са работили дизайнери от TG studio.

image
Стилни апартаменти в Лондон

Главната концепция на този интериор  е:

- да се запази невероятната гледка към града посредством огромни прозорци

- натурални/близки  тонове

- да се запази по възможност тересата

Ползвани са натурални материали като естествен камък и дървесен фурнир, които в комбинация по между си дават добър резултат.   Разгледайте и други интересни статии тук: Стилни апартаменти в Лондон
Категория: Бизнес
Прочетен: 2201 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650903
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Януари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031