Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2013 21:59 - Класика в пурпурно червено
Автор: interiorendizain Категория: Бизнес   
Прочетен: 804 Коментари: 0 Гласове:
0



Класически стил в пурпурно червено. Вероятно това Ви напомня за сцена от „вампирски“ филм. Лукса, обаче е предпочитан и от „простосмъртните“ – или поне от онези, които могат да си го позволят. В този интериор на къща от 847кв.м. с три-метрови тавани – лукса е ясно изразен и подчертан със скъпи италиански мебели, венециански мазилки, скъп текстил и т.н. Всъщност и сами можете да се убедите ,защо режисьорите на филмовото изкуство черпят вдъхновението си именно от класиката.

image
Класика в пурпурно червено


Интериорите на Татяна Борина са винаги много красиви. Това е тяхно основно и най-важно качеството. От само себе си се разбира, че те са удобни, функционални и изключително адаптивни към изискванията, поставени от клиентите. Също така е ясно, че дизайнерката избира винаги най-точните от наличните средства за осъществяване на проекта. В най-новият си проект Татяна Борина работи на тема „съвременна класика“, създаден в рамките на избраната концепция върху площ от 870 кв.м. с единни пропорции, декорация и напълно композирано.

Семейно гнездо за многолюдно семейство и множество приятели.

Възложителите, които се сдобили с това жилище, искали да го преобразят в семейно гнездо за голямо, приятелско настроено семейство. В тази триетажна къща има доста помещения с различно предназначение: хол, трапезария+кухня, камина, домашно кино, басейн и спални. На автора на проекта било възложено да „обогати“ този набор от необходимите за новите собственици помещения и да повиши съществуващия комфорт.

Получила площадка за своята изява, Татяна Борина определила стила на проекта, като се фокусирала върху идеята за „съвременна класика“ – толкова популярен днес. Идеята за това как да изглежда триетажното здание основно се опира на вече съществуващи дизайнерски решения.

 

Прочетете цялата статия тук: Класика в пурпурно червено






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 651245
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930