Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2014 13:09 - Забележителен интериор от дърво в Banq restaurant в Бостън
Автор: interiorendizain Категория: Бизнес   
Прочетен: 1426 Коментари: 0 Гласове:
0



 

Ако комбинираме съвременните тенденции на дизайнерското изкуство и малко въображение, резултатът може да е малко чудо. Пример за това е ресторант с необичайно дървено-вълнист интериор.

image
Забележителен интериор от дърво в Banq restaurant в Бостън

Така са постъпили и сътрудниците в компанията Office dA, при изработването на интериор, целящ преобразуването на бивш офис на стара бостанска банка Penny Savings Bank в настоящ ресторант. Колко добре са се справили дизайнерите с поставената им задача е видно от фотографиите. Разбира се този дизайнерски шедьовър може да се оцени най-добре на живо и в приятна компания.

image
Забележителен интериор от дърво в Banq restaurant в Бостън

За декорирането на стените и пода в бостънският ресторант с отличително име Banq Restaurant били използвани дървени (изработени от бреза) орнаменти. Особеността на орнаментите се състои в оригиналността на формата им, представена във вид на вълни. В резултат се е получил нещо като дървен морски прибой.

image
Забележителен интериор от дърво в Banq restaurant в Бостън
Разбира се, при всеки отделен посетител ресторанта с необичаен дизайн може да предизвика различни асоциации. На някои посетители отделните елементи на интериора напомнят кора на дърво, а други ги сравняват със стичащи се капки златиста смола. Последното сравнение възниква отчетливо, ако внимателно се вгледаме в една от колоните на залата. На този фон тъмните столове наподобяват петна върху брезова кора. Като цяло мебелите добре са добре съчетани с дизайна на стените и тавана и отлично допълват замисленият интериор.
image
Забележителен интериор от дърво в Banq restaurant в Бостън

При първото си посещение в ресторанта, въпреки оригиналността на интериора, може да останете с впечатление, че колоните и тавана са нестабилни и да се уповете на доверието си в професионализма на дизайнерите. Все пак, това впечатление е измамно, защото върху изпълнението на интериора са работели истински професионалисти. Благодарение на богатото въображение на дизайнерите от компанията Office dA се е получила разкошна зала, в която да се помещава Banq Restaurant – един от най-съвременните и модерни ресторанти в Бостън.

image
Забележителен интериор от дърво в Banq restaurant в Бостън

В романтичната и малко официално-делова атмосфера на ресторанта, всеки посетител може да си отдъхне от ежедневната суета. За това допринасят материалите с топли цветове, използвани в интериора на помещението и отблясъка на кристалните чаши, разположени върху масите. Ресторанта излъчва уют и нито един негов детайл не напряга погледа. Това предразполага към отпускане и релаксация с изискани ястия, поднесени в компанията на приятни събеседници и приятели.

 

Още интересни статии тук:  Забележителен интериор от дърво в Banq restaurant в Бостън

 






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650911
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930