Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2014 14:41 - Minimal интериор с графитени цветове
Автор: interiorendizain Категория: Бизнес   
Прочетен: 658 Коментари: 0 Гласове:
0



 Минимал стиловете са доста популярни сред дизайнерите. Всеки се пробва да пресъздава вече готови дизайн схеми с познати вече цветове, като единствено разликата е в пространството. Дали е правилно или не, никой не може да каже, но по пътя на логиката, защо едно изкуство или стил е създаден ако не може да се третира, еволюира и разпространява свободно, в случай че то е създадено точно затова?
image
Minimal интериор с графитени цветове
Попаднах на проект, който е в типичната гама за този есенен сезон – натурална палитра от материали и текстури, чисто сиво, бяло, екрю бежево, графит и детайлис много блясък, драматично осветление. Не е никак сложен за разбиране, изтънчен и има задушевна атмосфера.   Функционалността е с изключителна важност при минималистичните дизайни наинтериор, точно като този. Много части от мебелите могат да бъдат използвани за различни дейности.
image
Minimal интериор с графитени цветове
Украинският дизайнер, който е работил по проекта е разположил внимателно дивайдер, който се явява бар с част библиотека разделящ всекидневната и кухнята на две части без да бъдат видимо натоварвани в пространството. Компактната кухня е визуално скрита и изглежда като част от мебелите във всекидневната.
image
Minimal интериор с графитени цветове
Красива маса от естествен орех определя притегателното място в центъра на помещението, като създава допълнителен уют поради естеството на материала и цветът му. Дизайнерски столове създадени през далечната 1960-та година, днес все още са основен двигател за идеи. Полусферичната лампа висяща лампа над масата създава усещане за висока класа със своя гланцов блясък и дълбоко черен цвят.
image
Minimal интериор с графитени цветове
image
Minimal интериор с графитени цветове
Почти всички стени (без основните акценти) са в светли тонове или бяло. Из интериора се забелязват доста декорации и детайли, които допълват и си взаимодействат един с друг без да пречат и натоварват със своето присъствие. Осветлението е стратегически разположено да доставя точно толкова, колкото е необходимо светлина в помещенията, без да бъде преигравано. източник



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647531
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031