Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2014 12:47 - Фюжън дизайн
Автор: interiorendizain Категория: Бизнес   
Прочетен: 957 Коментари: 0 Гласове:
0



 Светло и просторно място, което има големи прозорци и всички стени са боядисани в бяло – този тип апартаменти винаги изглеждат по-големи от колкото всъщност са. Апартаментът, който Aна Ерман е проектирала има спалня със специална собствена баня и гардеробна, 3 в 1 кухня, всекидневна и трапезна зона, отделна баня и детска стая. 
image
Фюжън дизайн 
Интериорния дизайн комбинира в себе си минимализъм и лофт и всичко това е изразено чрез винтидж елементи от рециклирани материали, които придават невероятна атмосфера. До като белите стени и бетонените подове създават студено усещане, мебелите създават топлото усещане, че сте били векове наред и сякаш апартаментът е част от вас. Доста декоративни елементи са пръснати из помещенията, които са автентични и сякаш нямат връзка с основната идея – точно това е целта им!
image
Фюжън дизайн 
Кухнята е open space и приобщава в себе си доста голяма част от апартамента. В центъра като остров има бар изграден от дървени рециклирани палети, които създават много място за складиране на вещи и посуда. Редом по стената има дълга част от кухнята, която е с модерна визия, а до нея се вижда тъмно син ретро хладилник SMEG. Цветните килими по подовете разделят зоната на кухнята и всекидневната. В самата всекидневната телевизията е решена чрез проектор на червена тухлена стена. Вместо нормални шкафове, са разположени 2 стари куфара, в които ще се складират вещите по тв модула. Нищо в апартамента не е еднакво, всяка една вещ има своята история, цвят, миризма и добавя атмосфера. 
image
Фюжън дизайн 
Постигнат е умерен баланс между ретро-винтидж миналото и модерните разбирания за дизайн. Определено подобна смесица на стилове ми допада, особено за младо артистично семейство – това може би е най-доброто решение! Фюжън дизайн 


Тагове:   кухня,   апартамент,   дизайн,   бар,   фюжън,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650141
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930