Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2014 12:09 - Класическа провансалска къща
Автор: interiorendizain Категория: Бизнес   
Прочетен: 1277 Коментари: 0 Гласове:
1



 Какво са способни хората да направят, когато са влюбени в определен интериорен стил или тип архитектура? Отговорът на този въпрос е – Чудеса!

Голямата любов на собственика на тази къща към Франция и френската архитектура, проектът е разположена на небезизвестното езеро Скирен.

Архитектурата и дизайнът напомнят на миналите векове, когато строителите са били съпричастни с уникалните нужди на клиентите си. Разположена на добро място близо до модерните предградия на Стокхолм, къщата е доста интересна дестинация на местни и туристи.

image
Класическа провансалска къща

Гостите на този дом, могат да се наслаждават на гледката с която той разполага – езеро, обгърнато от зелени дървета и безкраен хоризонт. Разбира се можеш да поседнеш на верандата или да погледаш безгрижно през големите прозорци, без никой да те тревожи, без дори да мислиш за каквото и да е било. Интериорът е изграден в стил типичен за ранните години на 20-ти век – Прованс.

image
Класическа провансалска къща

Първото впечатление на всеки дръзнал да влезе в къщата е приветливата врата от ковано желязо на входа, която е транспортирана от Швеция. Вече влезли вътре, дизайнерите са се постарали да не спирате до тук – погледът Ви продължава да се движи без известна цел и посока, тъй като ще останете впечатлени от всеки ъгъл и детайл. Съчетани са класически полюлей, мистични декори на птици, дори гледката през прозореца сякаш е проектирана да бъде мистична и да се впише в интериора.

image
Класическа провансалска къща

 

Друга голяма особеност е спа зоната, която разполага с голяма чугунена вана разположена на място с върховна гледка. Помещението, което едновременно е баня и спа-зона разполага с голяма френска порта, която позволява да се наслаждавате на природата, до като си вземате отпускаща вана след работния ден. Лично за мен това си е чисто бягство от ежедневието на нормалните хора. източник




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650170
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930