Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2014 11:01 - Карибски акценти в традиционен интериор
Автор: interiorendizain Категория: Бизнес   
Прочетен: 704 Коментари: 0 Гласове:
0



 Тази хубава къща със сини карибски акценти и shabby chic модернистични детайли е разположена на високо с гледка, за която си струва да се събуждаш всяка сутрин с желание дори и да работиш най-тежката работа на света!
image
Карибски акценти в традиционен интериор

Къщата с казва Palm Beach Tower и името не е съвсем случайно, тъй като тя разполага с кула, нещо като наблюдателница (като тези от нашите детства) където можеш да се качиш и с часове да се наслаждаваш на 360 градусова гледка на Palm Beach. Къщата е разположена на бряг и интериорът е доста подходящ с подбрани типични материали и цветове. Снежно белият цвят по стените, тавана и пода в комбинация с различни текстури са осветявани от обилната светлина, която си пробива път през огромните френски прозорци.

image
Карибски акценти в традиционен интериор

Всекидневната – изпълнена с натурални материали като ракитата и дървото създават усещането, че околната среда и била дизайнер тук! Групичката от многоцветни възглавници с различни текстури, приглушената светлина ръчно плетеният килим от ратан, многобройните нюанси на синьото, жълтото и натуралния цвят на дървото създават атмосфера на приветливост, на която не устояваш и ах-ваш.

image
Карибски акценти в традиционен интериор

Един от диваните е разположен с точната гледка на точното място – в средата на стаята, обърнат към безкрайното на хоризонта.
Спокойно можем да кажем, че пространството е от типа – лофт, тъй като таваните са доста високи и почти във всеки край на къщата витае усещането на безграничност на интериора.

image

 

Спалнята и детската са разположени в „наблюдателницата“ както вече споменах. Кулата се намира над кухнята, като до нея се стига със стълба. В началото разглеждайки проекта, за малко си бях помислил, че къщата е изградена върху стар фар, но в последствие стана ясно, че инвеститорът и архитектите са имали визионерско виждане, без граници и стандарти.

Екстериорът на къщата е привлекателен със своя басейн, релакс зона с диванчета и зона с шезлонги за възстановяване след тежкия ден. Бяло платно с цветни пръски за акценти, прави всичко динамично, комфортно и уникално в този дизайн стил.

image
Карибски акценти в традиционен интериор

 

Проектът, който успях да опиша с няколко реда по-горе е изискана, модернистична в лек класически стил (shabby chic) и в същото време традиционна къща. Тя може да бъде използвана за ваканция и в същото време за постоянно обитаване – сън, в който можем да избираме каквото ни е по вкуса. източник




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647665
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031