Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2014 16:50 - Частен рай в Ибиса
Автор: interiorendizain Категория: Бизнес   
Прочетен: 561 Коментари: 0 Гласове:
0



 Какво правите когато сте стресирани от тежкото ежедневие? Прибирате се вкъщи, пускате си душ и сядате пред телевизора, стремейки се да убиете максимално много мозъчни клетки с глупавите шоута и сериали?

Аз ще Ви предложа едно по-добро решение! Излегнете се удобно назад, ще Ви подейства доста ободряващо и отделете няколко минути на този проект!

Тази вила на Ибиса ще бъде ваша само за няколко минути, но въпреки това със сигурност ще останете задоволени от резултатът накрая. Всичко в интериора е стратегически заложено, въпреки че изглежда сядаш някой е събирал вехтории от на баба къщата. Мястото е приветливо, цветно и с доста натурално изражение – топлотата те облива от всякъде.

image
Частен рай в Ибиса 

Темата на дизайнът е изградена около идеята за простота, качество, текстура и честност. Може би ще Ви се строи странно, че някой би си позволил да говори така за някаква си къща, сякаш е живо същество, особено при думата „честност“. За ваше съжаление, наистина няма друга дума която да може да замести чувствата от концепта. За да го почувствате е необходимо да се отпуснете и наслаждавате, без дълбоки мисли.

Да вземем например всекидневната – прост диван, дървена пейка играеща роля на маса (колко странно, нали), огнено червен килим в типичните за българския фолклор шарки обграден от две ратанени кресла, който само чакат някой да седне в тях. Сухи растения, дървени мебели, всичко тук крещи – ела и почувствай природата. Забравих да спомена и присъствието на камината, която дори без да я запалиш вечерта, ти стопля сърцето.

image
Частен рай в Ибиса 

Като се има предвид локацията на тази вила – Ибиса и възможностите, които предлага природата на този остров, интериора за който Ви разказвам е способен да накара човек да почувства онези дни на безгрижност преди много години, когато всичко беше толкова лесно и спокойно.
Отвън гледката също не е никак за пренебрегване. Излезте и се отпуснете на едно от креватчетата пред басейна, който се оглежда в близкия склон с гората и синьото небе.

 

Всички съставки са налични : природа, гледка, спокойствие!

Източник: Частен рай в Ибиса 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650660
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930