Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2014 13:49 - Практична рустикална къща
Автор: interiorendizain Категория: Бизнес   
Прочетен: 1646 Коментари: 0 Гласове:
0



 Американските рустикални къщи набират все по-голяма скорост, техният микс от старо и ново създават една уникална среда, в която можем да живеем. Тъй като все по-голям е интересът към рустикалната еклектика, реших да споделя с Вас този проект на къща, който определено разказва сам за себе си една история.
image
Практична рустикална къща

Всекидневната е централната точка на къщата, детайлите като каменната камина с кирипичено кафяво като цвят около нея и изложените греди на тавана изкарват всички аспекти от идеята за дизайн на показ. Масичката за кафе си личи, че е сглобявана от палет и стари индустриални колела, които повдигат настроението и усещането за виндитж. Въпреки всички декорации, които Ви се набиват на очи в интериора, присъстват и съвременни елементи. Оранжевите метални шкафчета и коженият диван, както и странната винарна монтирана на стената сливат всичко и едно цяло - безвремие.

image
Практична рустикална къща

Трапезната маса поддържа идеята за рустик със своите регенерирани дървени части, заобиколета на метални столове в различни цветове. Миксът между масата и столовете наистина е подплътен от големия стенен часовник, който се припознава в детайлите и цветове на заобикалящата го среда без да стои самотен на стената. Дизайнът носи естетиката в ядрото си, натурални цветове и материали, форми близки до съзнанието Ви - голяма смесица от чувства и всичко това е твърде неочаквано.

image
Практична рустикална къща

 

Винаги съм се чудил дали интересът е свързан с фокус към един детайл или множеството, необикновеното и неочакваното колкото и различни да бъдат, винаги ще създават драматизъм и ще Ви карат да се замисляте над определената ситуация.

Източник: Практична рустикална къща




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650027
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930