Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2014 16:40 - Лофт микс от различни епохи
Автор: interiorendizain Категория: Бизнес   
Прочетен: 678 Коментари: 0 Гласове:
1



 Лофтовете са от този тип жилища, които ти позволяват да ги декорираш до колкото ти позволява съзнанието и възможностите. Той внушава усещане за безграничност и свобода, дори когато помещението е празно. Двойката Скот и Кристиан са собственици на студио за дизайн Hammer + Spear в ЛА, като притежават лофт пространство, което е непретенциозна среда и точно подходяща за Фюжъна и всичките ръчно изработени винтидж декорации, които харесват собствениците.
image
Лофт микс от различни епохи 
Ефектът идва от конгломератът между стиловете, ерите и материалите събрани на едно място в необвързваща цветова палитра. Дървото е особено важна част от декора из целия лофт със своите греди и колони по тавана, пасващите си дюшемета и допълнителните дървени акценти, които подтикват настроението Ви към безупречно.
image
Лофт микс от различни епохи 
Интериорът на тази двойка е тяхното жилище, офис и място за забавление. Великолепен концепт, в който си личи, че са дали най-доброто от себе си, за да се получи крайният резултат. Разбира се има някой комерсиални елементи като Честърфийлд диванчето, което е от естествена кожа. Естествената кожа е материал, за почитатели и хора, които истински оценяват скъпите мебели и искат те да бъдат близо до сърцата им.
image
Лофт микс от различни епохи 
Уникатите са на всеки сантиметър от жилището, още влизайки през коридора във всекидневната от едната страна виждаме зашеметяващо огромно пространство, отвеждайки поглед на другата страна – същото огромно пространство продължение на предното и всичко това покрито с аспекти от заобикалящият ни свят, природата и различни епохи. Стаите са разделени от завеси, дървени панели, тухли като във всяка присъстват уникални ретро осветителни тела. Изглежда двойката са влюбени във винтидж концепциите и това си личи из цялото им жилище.
image
Лофт микс от различни епохи 
Дънер, африкански килим, стари лампи са само някой от нещата, които са с нов живот служейки на съвременните хора. Работната зона е очевидна, но се слива идеално с останалата част от пространството. Кожени офис столове с хром крака добавят нотка модернизъм на тъй шикозната рустикална зона.
image
Лофт микс от различни епохи 
Кухненският бокс е претъпкан с изобилие от места за съхранение на арт посуда, като разполага и с модерни технологии, които помагат в домакинството. Интересно е да хвърлим поглед към банята и тоалетната, които буквално са в един огромен коридор – нещо неочаквано. Спалнята е разделена на две от натурален текстил – основна и гардеробна части.
image
Лофт микс от различни епохи 
През последния час и половина се взирах в снимките от този проект, до като пишех статията и открих, че това е едно истинско съкровище, което не всеки ден бихте открили. Разбирам, че за да живеем в подобно жилище, трябва наистина да обичамевинтидж колекциите и изобщо да сме хора, които живеят в съвременния свят, но разбиранията са им едно ниво по-нагоре. Източник: Лофт микс от различни епохи 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647649
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031