Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2014 18:26 - Кънтри къща със съвременен интериор
Автор: interiorendizain Категория: Бизнес   
Прочетен: 893 Коментари: 0 Гласове:
0



 Семпла луксозност и отличителни мебели правят тази вила невероятно място за захвърлите високите токчета и да се наслаждавате на красивият груб ландшафт на Тоскана. В основата на щастието е елегантност и семплота – това води до щастието на един човек. Декорите в интериора са типични за дизайн прогреса на 60′те. Пространството на цялата къща е с основна притегателна точка – всекидневната. Тя със своите греди по тавана и груб под на който идеално пасва шеги килимчето от натурални материали.
image
Кънтри къща със съвременен интериор

Богати цветове изцяло в земни тонове, чисти линии, квадрати, правоъгълници и кръгове се разнасят из пространството, като създават геометричен интериор, който едновременно е остър, мек и отпускащ. Камината е разположена на точното място с точния ъгъл, което създава приветливост и давана на помещението онези усещания, които всички търсим в един дом. В допълнение на това продълговат диван в богато натурално зелено с няколко реда малки декоративни възглавнички допълва комфорта. В същата стая се намира и кът за гuрме забавления – продълговата маса с няколко стола.

image
Кънтри къща със съвременен интериор

Плочките от тревертин по всички подове из вилата са в антично червени тонове и са допълнително глазирани, което ужасно много стопля обстановката. Всяка една плочка е поставена с една идея по неравно от заобикалящите я – точно този трик създава усещането за приветливост и еко реализъм. Прекомерното насищане с детайли и декори в къщата е избегнато с точното количество натурална светлина влизаща през всеки прозорец и френската врата, които държат разпознаваема основната дизайн тема на вилата отвън и вътре.

image
Кънтри къща със съвременен интериор

 

Реално повечето от декорите са традиционни за този тип вили. Едва ли ще има човек, който да не хареса това бягство от реалността.

Източник: Кънтри къща със съвременен интериор




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650205
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930