Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2014 15:57 - Интериор на апартамент в Москва
Автор: interiorendizain Категория: Бизнес   
Прочетен: 2284 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.02.2014 16:01


Московско архитектурно бюро завърши своят последен проект с площ 250 м2., разположен в улица Александър Невски в Москва. Апартаментът има собствен вход и голяма вътрешна открита тераса. Собствениците на апартамента са млада и успешна двойка с три деца, които доста години са живели в Америка и буквално се явяват привърженици на американското. В този интериор дизайн стилът е съвременен с няколко традиционни елемента. Това е сравнително млад интериорен стил, който е създаден преди няколко години – „новата америка”.
image
Интериор на апартамент в Москва
Клиент – дизайнер
Разпределението на апартамента има неправилна форма, тъй като по време на строежа на сградата са възникнали редица проблеми при координацията между строителя и инвеститора. Това обаче създава дефект, който в последствие се явява като ефект на самата сграда и апартаментите в нея.Дизайнерите решават да отворят самостоятелн вход за апартамента, за да се чувства максимално комфортът при обитаването. Материалите по стените са най-разнообразни: дърво, текстил, латекст и декоративни панели.
image
Интериор на апартамент в Москва
Мигновен достъп
Апартаментът има огромен коридор с вграден гардероб и отделно цяла гардеробна стая. Чрез коридора може да се достигне до всекидневната – където е кухнята, трапезарията и терасата или до спалнята и домашният офис. Комфортната зона в жилището е разделена на две части – за възрастни и деца.
image
Интериор на апартамент в Москва

И двете зони са разделени от стъклен параван (стена), която служи и като проводник за натурална светлина към тъмната част на стаята. Когато е необходимо пълно усамотение и повече интимност – има завеса, която може да бъде спусната. Вътрешната част на стъклената преграда има малка зона за игра където трите деца могат да разхвърлят спокойно купищата си играчки, без родителите да се тревожат, че могат да смущават гостите или работния процес.

image
Интериор на апартамент в Москва

Ръчна изработка на мебелите
Голяма част от мебелите в апартамента са поръчани от Америка или са ръчна изработка в дърводелска работилница. Клиентите сами са избирали текстилът без намесата на дизайнерите и се вижда, че тук са се справили отлично.

image
Интериор на апартамент в Москва

Като цяло апартаментът е доста впечатляващ и присъствието на хром и гланцови повърхности и добавката на тъмни/светли/контрастни нюанси впечатлява дори и на снимка!

Разгледайте и останалата част от апартамента тук: Интериор на апартамент вМосква







Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650500
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930