Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2014 12:02 - Дизайн на апартамент в стил фюжън
Автор: interiorendizain Категория: Бизнес   
Прочетен: 2377 Коментари: 0 Гласове:
1



 

Стилът фюжън в своята същност е еклектичен. Собствениците на този апартамент са намерили интересно решение за хармонично съжителство между две поколения със запазване на лично пространство и възможност за пълна самостоятелност.

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

Интериора е с подчертана класическа елегантност и свеж полъх на съвременните стилове в обзавеждането. В този апартамент перфектно съжителстват коринтски колони в родителската и йонийски – в детската гостна, светли полилеи в нео-бароков стил, модерни маси и столове, както и метални столове с изрязани орнаменти. 

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

Клиетнтите помолили дизайнера да измисли независима зона, предназначена за пълноценен отдих за възрастните и младите обитатели на апартамента, зона и за работа – ако възникне такава необходимост. Обекта – два разположени един над друг апартамента с еднаква планировка – добре дошло за реализирането на тази идея. 

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

Гостната за децата изглежда доста сдържана: прави линии от коринтски колони, геометрични форми на плексигласови мебели, елегантен диван с класически форми и копринени възглавници. Флоралните мотиви по завесите и тапетите на част от стената зад плазменият телевизор с лекота разбиват строгостта на интериора. 

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

На нивото за децата също има кът за хранене, достатъчно голям да събере цялото семейство на една маса. Лаконичната кухненска гарнитура с черен цвят в минималистичен стил изглежда особено актуално на фона на блестящите сребристи тапети с геометрични рисунки. Хромирани маси и столове внасят нотка на съвременност в интериора. 

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

Кухнята на етажа на родителите е издържана в сребристи, черни, сиви и кафяви тонове. Гарнитурата е направена с релефни алуминиеви пластини, а гладката повърхност на черната полирана маса отразява белия таван и полилея. Като стилен и елегантен завършек на композицията в помещението са три високи сребърни свещници. 

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

Интериора в спалнята на родителите е изграден върху контраста на черно-бели цветове. Всички мебели тук са изцяло в сдържан класически стил. Дизайнерката си е поиграла с пространството: бялото легло върху бял килим изглежда като остров в морето от черен паркет, сливащ се с черните тапети и черните завеси – и това изглежда като безкрайност. Белият таван и полилея  са като отражение на бялото легло.

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

Ярко – розовият интериор в спалнята на дъщерята е с лека нотка на театралност – сякаш попадаш във вътрешността на замислена антична табакера. Текстилните тапети с релефни рисунки, облицованите с плюш кресло и стол с извита облегалка, сатенената покривка за легло и скринове с извити крака – са все предмети уличаващи ярка личност с творческа и романтична душа. Големият гардероб е с рисунка на класически силует, ръчно украсен. 

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

Стените и пода от полиран гранит в банята отразяват светлината на лампите и предметите на интериора, което прави помещението необичайно и леко загадачно.  Продължавайки да експериментира със стила, дизайнерката е избрала шкаф с рамкови орнаменти за едната баня и артистично огледало с резбована маса за другата.

 

Абонирайте се за нашия блог или прочетете и други интересни статии тук: Дизайн на апартамент в стил фюжън 






Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650169
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930