Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2014 10:20 - Кухненски дизайн тренд: Модерна перспектива в сърцето на Вашия дом
Автор: interiorendizain Категория: Бизнес   
Прочетен: 1064 Коментари: 0 Гласове:
2



Кухнята е сърцето на всяка къща, мястото където майките отдават любовта си чрез храната. Начинът ни на работа в кухнята с годините се променя. Ако преди време кухните са били с едно разположение, днес имат доста различна функционалност и разположение.

image
Кухненскидизайн тренд

Вашата кухня в крак ли е с тенденциите? Предлагам Ви няколко идеи, които ще Ви помогнат да направите Вашата кухня максимално комфортна и ефективна. Ако решите да замените цялата кухня със сигурност трябва да отделите време, за да помислите върху функциите, които желаете да използвате и възможностите (финансовите), с които разполагате.

Уверете се, че сте наясно с днешните системи за кухни, като по този начин ще може да определите по-лесно един реалистичен бюджет. Ако имате съмнения, че не бихте се справили сами, потърсете мнението или помощта на професионален дизайнер или мебелист. Доста често дизайнерите са в крак с тенденциите и бързо ще Ви ориентират в границите на цена / комфорт / възможности.

Цветовите вариации.

image
Кухненскидизайн тренд

 

Със сигурност не е задължително да се придържате към белия цвят, средните тонове или тъмното. Няма дефиниран и точен цвят, който казва – това е тук, това е там. Имате възможност да избирате и комбинирате с множество цветове и системи. Умело съчетаните цветове ще създадат интересна фокусна точка, която вдъхне модерно усещане и нов живот. Доста експерти съветват кухненските шкафове да бъдат в сив, тъмносив или кремав цвят тъй като лесно се добавят цветни детайли чрез аксесоарите.

Стилна мивка.

Една луксозна мивка може много да направи за Вашата кухня. Възможностите са безкрайни, дълбоки, метални, композитни, стъклени, каменни и т.н. , като единственото важно нещо е те да бъдат дълбоки (по-възможност).

Луксозни аксесоари и уреди.

image
Кухненскидизайн тренд

 

Едни от най-луксозно изглеждащите кухни днес са тези, които имат вградени уреди и луксозни аксесоари.

Има явен интерес към иноксовите и метални аксесоари, както и към такива, които спестяват място. Хладилници с две врати или хладилни чекмеджета, затоплящи шкафове, вградена микровълнова са една доста добра инвестиция за кухня. За повечето хора, кухнята е сърцето на всяка фамилия, мястото за празници, дискусии и важни ритуали.

Кухнята може да бъде практична и стилна по много начини. Но най-важното от всички неща – кухнята трябва да отразява Вашата индивидуалност и стил.

Кухненски дизайн тренд: Модерна перспектива в сърцето на Вашия дом





Тагове:   дизайн,   тренд,   кухненски,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647684
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031