Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2014 18:14 - Как една къща може да се съживи за един ден?
Автор: interiorendizain Категория: Бизнес   
Прочетен: 975 Коментари: 0 Гласове:
3



 

Като говорим за декориране, искам да споделя това откритие с Вас, което е инициатива на един австралисйки дизайн блогър Луси Фийгинс. Идеята е една най-обикновена къща да се превърне в невероятен шоу руум за няколко дни където група дизайнери да представят и промотират своите продукти и концепти за живеене. Според мен подобна идея звучи наистина невероятно!

image
Как една къща може да се съживи за един ден?

Представяте ли си това да е вашата къща? Да бъде преобразена за един ден до неузнаваемост, хиляди хора да я посетят и след това всичко да бъде изчистено подредено отново до нормалния си вид? Звучи невероятно, нали! Точно тази част от идеята ми допада най-много, възможността някой да получи преобразяване на домът си за един ден и невероятна популярност. Винаги съществува и моментът където за някой от Вас това може да се стори доста налудничава идея, която не е привлекателна.

image
Как една къща може да се съживи за един ден?

Дизайнерката е планирала всичко от концептът на къщата, групата по монтажите и разноса и графици на всичко. Това е първото по рода си събитие за Мелбърн, след което целият концепт ще бъде преместен 2 седмици по-късно в Сидни.

Може да изглеждате видеото на цялото събитие заснето по доста интересен начин.

image
Как една къща може да се съживи за един ден?

 

Доста впечатляващи са всичките тези контрасти по стените – особено добра идея са сините тонове и цветът диня (няма по-добра комбинация!) По снимките и видеото се виждат доста интересни находки, които са типични за тази част от света (жалко, че в България трудно се намират подобни). Обърнахте ли внимание особено на килимите и текстила? Невероятни изпълнения и цветове, текстурата изглежда натурална и придава невероятно усещане дори и на снимка.

 

 

Вижте и други статии тук:  Как една къща може да се съживи за един ден?

 





Тагове:   къща,   ден,   как,   една,   един,   съживим,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650154
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930