Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650239 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 08.09.2014 г.
 Драматично студио http://tallbox.org/?p=16882

Ако изобщо е възможно да вземем по нещо, което ни харесва от всички стилове в дизайна и да го вложим в нашето жилище – би трябвало да сме доволни. Според Вас, възможна ли е комбинацията да сме доволни и интериора да се получи прилично, ако смесим повече от 2 интериорни стила?

Трудно е да се опише с думи, но колегите от MN design, са успели да съчетанията минимализъм, рустик и хай-тек в една малка времева капсула. Да, и работи! Пространството в този студио апартамент е добре организирано, по практичен начин, така че да бъде комфортно и в същото време шикозно. Цветовете са тъмни и електрични, усеща се тежък лукс, който хваща окото. Гранитогрес на пода в тъмен натурален цвят, стени и част от тавана са покрити с натурален камък, натуралното дърво в тъмен цвят изиграва ролята си на връзката между студените материали и цветове с приятното усещане.

Толкова компактно е изграден интериора, че почти не се забелязва присъствието на мебелите, като се има предвид, че в тези 40 м2 е събрана спалня, всекидневна, кухня,трапезария, баня с тоалетна и работна зона. Осветлението е доста драматично във всички зони, като това усещане се подсилва от контрастът на цветовете и съчетанието им като материали.

Зоната за сън впрочем изглежда убедително удобно, тъй като леглото е вкарано между стена и близо до прозорците, което дава възможност за уединение и в същото време сутрин обляно от натурална светлина. Диванът изглежда приветлив и удобен може би заради това, че е изчистен, без излишни подлакътници и възглавнички, които да натоварват визуално.
Малка библиотечка, която е сгушена над леглото пасва идеално, като дори над рафтовете е монтиран и климатик. Всичко сякаш в този апартамент ми напомня за землянка приветлива и топла с приятно сгушени мебели в неочаквани цветове и материали – изглежда изолирано от света, тихо място където можеш да останеш сам със себе си.

Категория: Бизнес
Прочетен: 665 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650239
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Септември, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930