Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647599 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 13.09.2014 г.
 Прегърнати заедно, седнали на топлата скала, втренчени в тюркоазеният залез над Миконос, Гърция. Това беше краткото резюме на една приказна почивка, която може да Ви осигури най-високо ниво на неприкосновеност на личния живот и снизхождение към природата.
image
Тюркоазено синьо

Чудото, което търсите се намира сред изумрудените води на морето, под лазурното небе, разположено върху скалисти склонове, които осигуряват върховната гледка на живота. Вилата, на която попаднах може би е една от най-луксозните частни вили близо до град Миконос, която съм виждал.

Идилично разположена върху висок скален хълм, абсолютно типичен за Миконос, сякаш докосва небето и същевременно всичко се случва на земята. Всички луксозни вили се отдават под наем, което е идеално за хора търсещи върховното спокойствие. Интериорът е проектиран по най-високите стандарти в стил типичен за тази част на света. Декорите са уникални и ръчно изработени от натурални материали, всички мебели перфектно подбрани, за да доставят необходимия комфорт, без да Ви карат да се замисляте какво точно Ви е необходимо.

image
Тюркоазено синьо

 

Вилите са проектирани от гръцкия моден дизайнер Панос Зинас, което е добре познат по целия свят със своите марки на женски дрехи „cinema and zinas”. Ако вече се чудите къде да прекарате няколко незабравими мига през следващото лято, това е една идея. източник

Категория: Бизнес
Прочетен: 866 Коментари: 0 Гласове: 0
 Колко често ще се оплаквате от живота, ако живеете на някоя скала с гледка към Егейско море на остров Серифос, който е един от най-красивите в Гърция? Въпреки голямото презастрояване и в тези региони, все още могат да се намерят диви места на които да останеш сам със себе си за няколко дни почивка!
image
Къща от дърво и камък 

Доста от предприемачите в тази част на Гърция вярват в „спартанския“ начин на живот съчетан с комфортното ежедневие и това е точно причината да запазват своите интериори в този тъй типичен средиземноморски стил.

Сред дивите скални склонове е разположена една скромна вила от 200 м2, която елегантно следва нивата на земните маси. Къщата се състои от основна част и част за гости. За да стигнат до къщата гостите трябва да се изкачат по издяланите стълби в скалите достигайки до невероятната тераса пред къщата. Панорамната гледка към морето и близките острови Гарбис. Втора тераса, която се намира на източната част и всъщност се явява трапезарията е свързана с кухнята.

image
Къща от дърво и камък 

Къщата се състои от кухня, спални, бани, всекидневна в която отново е поместена трапезна маса, в случай, че гостите са повече на брой. Основната част от къщата има доста иновативен дизайн със своите уникални дизайн елементи. Почти 100% от използваните материали са натурални, цветовете рефлектират околната среда – бяло, сиво, кафяво и небесно синьо. Подовете са индустриални, изпълнени от полиран бетон, а осветлението е доста съвременно с чисти линии. Екстериорът на къщата е изцяло изграден от местни материали, които могат да се открият на острова – камък и дърво.

Източник: Къща от дърво и камък 

Категория: Бизнес
Прочетен: 2007 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647599
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Септември, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930