Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650627 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 11.09.2014 г.
 Ако сте от смелите души, които са готови да експериментират с нестандартни мебели и много активни цветове, този проект ще Ви пасне точно на сърцето. Учудващо за стиловете, които са смесени в това жилище биха принтове по стените биха били в повече, но тук те са едни от основните акценти. Да вземем например кухнята, която се състои от високи прозорци, маса с два стола, ретро хладилник и кухня в искрящо зелено с гръб изпълнен с опаковки от бира, напитки и всякакви алкохоли.
image
Еклектичен проект

Това е! Начинът по който е овкусено пространството, го прави доста по-различно от няколко стени, под и таван. На доста места са използвани груби натурални тухли в комбинация с класически капители на фона на дълбоко лилава стена и някой огромен принт. Въпреки че апартаментът не е твърде голям и се предполага, че имайки елементи от класическите стилове би следвало да изглежда доста тесен, напротив – точно обратното явление забелязваме. Точно до кухнята е офис зоната с L образна форма, която разполага с голяма библиотека с подходящо работно бюро. Красотата на този апартамент определено не може да се каже, че е точно в един ъгъл или определена зона. 

image
Еклектичен проект

Тъй като рядко виждаме подобен тип еклектика, до някъде това е объркващо. Толкова много детайли присъстват и във всекидневната, която изглежда повече като салон (приемна стая) със своите високи тавани, класически кресла и купища елементи по стените и тавана. Черно-белите райета окупирали стената допълват усещането за безкрайно високия таван. Всеки обект създава уникалност на и някакво странно чувство за комфорт, който би могъл да посрещне нуждите на живущите. Въпреки, че това точно не е моят стил, се възхищавам на умението на определени хора да работят и живеят с тези стилове в жилищата си. източник

Категория: Бизнес
Прочетен: 668 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650627
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Септември, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930