Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647596 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 08.08.2014 г.
 Изцяло преобразената средиземноморска вила има една от най-пленяващите гледки от този вид. Резиденцията (сега) която реално е била къща за почивка на Richard Shapiro (известен антиквар), е претъряла тотална реновация и ремоделинг. След преобразяването тя разполага с детайли, които я правят забележителна и различна от всичко познато и стандартно.
image
Интериор – новото и старото
Когато дойде време за миксиране на миналото и настоящето, работата трябва да бъде съвършена до перфекционизъм. В този конкретен проект във всеки ъгъл присъства нещо рустикално, което е преплетено с модерното и двете създават очарователен контраст между вековете.   На двора на къщата, са разположени зиг-загообразни плочки в с типично арабскипатерн в два контрастни цвята. Съчетанието на бетон и природа кара къщата да изглежда много натурална и като едно цяло, сякаш е част от близкия плаж и флората край него.
image
Интериор – новото и старото
На входа те посреща врата от 17-ти век докарана от Италия, където най-вероятно е служила дълги години в някой замък. Стълбата вътре е нещо като мост между два свята, което добавя красота и елегантност към интериора, а ръкохватките в графитено тъмно сиво са невероятна подкрепа на съвременната част от дизайна.   200 годишното дърво в двора ти създава усещане за замък насред джунглата. Огромните прозорци осигуряват невероятна гледка към океана, докато ти си седиш до спартанската камина във всекидневната, където 5 метровите тавани ти създават усещането, че си Крал на своята крепост. Определено цялостно се забелязва доста голямото влияение на арабските стилове в къщата, което ми допада в конкретния случай. Доста често дизайнерите претрупват и се престарават с детайлите от даден стил и той започва да се изменя към друг или просто не се получава това, което трябва като краен резултат.
image
Интериор – новото и старото
Това е къща, която трябва да бъде включена към листата с нещата, които трябва да посетите при следващата си ваканция или околосветско пътешествие.   Източник: Интериор – новото и старото  
Категория: Бизнес
Прочетен: 611 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647596
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Август, 2014  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031