Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 649923 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 26.08.2014 г.
 Villa Dafni е вилата, която ще Ви направи щастливи за определено време. Намира се на гръцкия остров Миконос и има гледка спираща дъха, с интериор отнемащ време да осъзнаете в рая ли сте или не – лукс, естетика, чудеса, природа, чиста вода, хубав въздух и всички онези съставки, които ни карат да си мислим, че сме постигнали максималното за една почивка.
image
Зашеметяващавила на Миконос

Истината е в простотата на нещата! Краят на лятото е, наслаждаваме се на едни от последните истински слънчеви лъчи и със сигурност всичко вътре в нас ще се стреми да се бори до последно с жаждата за релакс и почивка. Dafni Villa е онова бягство на онази локация, за която всички са слушали и са ах-кали, изпитвайки удоволствие дори само при мисълта си! Тази завладяваща вила поглъща същността на околната среда със своята впечатляваща всъщност и вътрешност – бялата фасада, натуралните цветове и материали позволяващи на гостите да избягат в един друг свят. Спиращата дъх гледка е част от пакета, който предлага остров Миконос.

image
Зашеметяващавила на Миконос

 

Интериора: Натуралният текстил е навсякъде на фона на предимно белите стени, подове и тавани (типични за този стил) са балансирани и от няколко акцентни цвята във всяка една стая. Залязващото слънце огряващо лазурното море позволява на влюбените двойки да се насладят на романтиката заедно. Обилната вкусна храна край басейна в следобедния час почерпена с вкусен коктейл с приятели на една отнай-интимните тераси е преживяване, за което ще разказвате много вечери. Няма нищо по-добро от това да изпиташ върховното удоволствие на своя сън, изпълнен сфантазиите на цялото човечество.

Източник: Зашеметяващавила на Миконос

Категория: Бизнес
Прочетен: 751 Коментари: 0 Гласове: 1

Бурканите и стъклениците са чудесен начин да добавите атрактивни нотки във вашия интериор. Те са много гъвкави и могат да се използват във всяка една стая и всеки дизайн.

image
18 идеи за декорация с буркани 

Въпреки всичко най-често бихте ги срещнали в кухнята, банята и складовите помещения на един дом или разположени като акцент на трапезната маса или тази в антрето. Единствената бариера е границата на Вашето въображение. Оставете се на желанието да Ви води. 


Източник: 18 идеи за декорация с буркани 

Категория: Бизнес
Прочетен: 2500 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 649923
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Август, 2014  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031