Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650470 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 07.07.2014 г.

Интериорен проект в класическа сграда по съвременен начин – това е описанието, което мога да измисля за следващия проект. Номер 6 – е проект / реставрация на историческа сграда в Торино, реализирана от италианските архитекти от Building Engineering. Красивият дворец бил изоставен небрежно под тежките удари на времето, до като не бил купен от собственик.

image
Интериорен проект в класическа сграда по съвременен начин 

Веднага след покупката започва реставрацията и възстановяването на детайлите по фасадата и интериора на сградата. В заданието са 9,5000 кв.метра разположени на 36 апартамента, организирани в кръг около централния вътрешен двор на двореца. След реставрацията дворът е декориран със съвременно лед осветление, което е фантастична идея и си пасва много добре с класическата фасада от XVII век.

 

В резиденцията на последния етаж се намира и самото жилище на собственикът, реализирано в съвременен стил и по последни технологии със система за „умен дом”.

Интериорен проект в класическа сграда по съвременен начин 

Категория: Бизнес
Прочетен: 497 Коментари: 0 Гласове: 0
 Дизайнерът Стефани Шисслер представи своята разработка за малко и удобно легло/пейка Kulle. Неравната повърхност създава невероятно чувство за безопасност и релаксация, като пасва идеално по човешкото тяло и в същото време пробужда любопитство.
image
Продуктов дизайн от полза
В условията на съвременния живот потребителят има нужда от краен продукт, който наистина да му върши работа, а не просто да се ползва като украса. Доста от дизайнерските продукти навъдили се наскоро имат нищо повече от красиви фотосесии и са произведени по 1 бройка, което говори само за себе си. Затова е важно всеки продукт да бъде не само иновативен и красив на емоционално ниво, но да има функционална и ежедневна полза. Въпреки всичко, все още не се знае и съдбата на това удобно изглеждащо мини легло, само времето и човешките желания ще определят какво ще се случи. източник
Категория: Бизнес
Прочетен: 509 Коментари: 0 Гласове: 0
 Винаги съм се радвал, когато клиентите поискат нещо странно и различно от обичайните неща за дизайн, които се правят. Openbox са получили необичайна поръчка от един от постоянните им клиенти – гараж, но малко по специален.
image
Дизайн на гараж 

Младият и предприемчив клиент е пожелал да се построи гараж с квадратура 230 кв. редом до къщата, в която живее. Това не е от типичните гаражи, които сте свикнали да виждате с тенекиени платна или тип панелка, това е гараж – галерия за автомобили, произведения на изкуството и колекция от играчки Be@rbrcick, които са много известни в азиатските страни. В гаража има специално място отделено за отдих с мека мебел и малка винарна, където колекционерът може да отдъхва и да се наслаждава на своята ценна колекция.

 

Колко от Вас има колекция в гаража си? Дизайн на гараж

Категория: Бизнес
Прочетен: 664 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650470
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Юли, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031