Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650155 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 17.07.2014 г.
 Голяма част от семействата и хората под 40-те харесват натуралните палитри в интериорa. Разбира се това не е доказано, чрез точно проучване, но все пак съществува подобна статистика. Тя се базира на основа брой проектирани съвременни жилища и техните клиенти.
image
Съвременен интериор в натурални тонове

 

Дизайнерите от Svoya са работили над подобен интериор в стилът на съвременен дизайн изпълнен в натурални палитри, който се намира в историческия център на Днепропетровск с невероятна панорамна гледка към река Днепър. Клиентите – младо семейство, което в процеса на ремонта и изпълнението на самия проект са се сдобили с дъщеричка. Всеки един ъгъл в апартамента е изпълнен в съвременен стил и снабден със система за „умен дом”.

Съвременен интериор в натурални тонове

 

Пространството е разделено на две големи функционални зони; в едната се намират детската, родителската спалня с гардеробно помещение и баня, втора баня за гости както и трапезария с кухня. Втората зона е отделена като зона за релакс и зона, която може да приеме голямо количество гости – помещение с големи модулни дивани, просторна маса и бар с бар столове с директна връзка и към кухнята. От гостната стая се преминава към кабинета, скрит зад стена от тревертин и подвижни стъклени панели.

Съвременен интериор в натурални тонове

Голяма роля в апартамента играе осветлението. Дизайнерските осветителни тела създават атмосфера в отделните ъгли на стаите, играта с контраста между съвременните и традиционни декори с на ниво. Дори и при един бърз поглед се установява играта на текстури и материали – гланц, мат, дърво, камък, стъкло и кристал като основната тема е бяло, текстил и натурални тонове.

Източник: Съвременен интериор в натурални тонове

Категория: Бизнес
Прочетен: 671 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650155
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Юли, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031