Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650140 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 14.07.2014 г.
 100% сте гледали азиатски филми, където актьорите пият чай и всичко е една голяма церемония преди самото пиене на тази свещена напитка. Това е и самата реалност, всичко около чая там е свещено и много чисто.
image
Мебели за чаена церемония

 

Хиляди години философия е събрана в идеята да се пие чай. Ако сте почитатели на тези неща, то този продукт със сигурност ще Ви допадне. Дизайнерите от студио Micomoler представиха наскоро своят мултифункционален сет от мебели Banquete, който съчетава в себе си чайна масичка със шкафче за съхранение на посудата и отделно четири меки възглавнички. С този комплект ще може да се наслаждавате на този скромен и благороден обичай обвит в съвременно-класическа обвивка. С този комплект бихте впечатлили дори и тези, които не са почитателите на чаените церемонии.

Източник: Мебели за чаена церемония

Категория: Бизнес
Прочетен: 597 Коментари: 0 Гласове: 0
 Били ли сте някога в Лондон?
image
Интериор в стил Лондон 
Ако не сте били, то със сигурност сте гледали някой британски филм където къщите им са по на 100-200 години, а интериорите изглеждат като излезли от времето. Вярно е, че една голяма част от британските домове изглеждат по този начин, но другата част са чисти находки. Находка е и проектът, който TG-Studio са създали, те са обединили 2 отделни апартамента на втори етаж от тухлена сграда построена през 1880-та година в центъра на Лондон.
image
Интериор в стил Лондон 
  Проектът носи името Queens Gate и представлява четири спални с бани, просторна всекидневна образувана в резултат от обединяването на три стаи. Хладнитебетонени стени и тавани с дървени греди са замаскирани с фина шпакловка и стени с гипс-картон боядисани в топли натурални цветове. Подовете са решени с дюшеме лакирано в натурален цвят, мебелите са изключително съвременни с преобладаващи цветове натурално дърво, черно и бяло.
image
Интериор в стил Лондон 
Банята е едно от най-впечатляващото в този проект – големи мраморни късове в черно по стените и пода с 2 акцентни стени покрити с дюшеме. Тъй като жителите на това жилище пътешестват доста из страната, важно услови е било в интериора да цари атмосферата на уюта. Някой от декорите в апартамента са лично набавени от африкански дизайнерски магазини за мебели.  Източник: Интериор в стил Лондон 
Категория: Бизнес
Прочетен: 706 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650140
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Юли, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031