Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650337 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 26.06.2014 г.

Ако сте почитатели на изчистените линии и минималното количество мебели + топлото обкръжение на натуралните мебели, то тази къща ще Ви хареса страшно много.

image
Къща в стил минимализъм 

Тя е в типично английски стил въпреки, че е построена в Охайо, САЩ. Къщата си носи името Brahler и е разработена от Robert Maschke в крайбрежния град Бей Вилидж. Построена на неголям склон с голямо количество дървета, защитена от съседските погледи чрез невисока ограда, която дава малко лично пространство. 

image
Къща в стил минимализъм 

Самата къща е била закупена от собствениците в окаяно състояние и заедно с архитектите са започнали план за реновация на екстериора и интериора. Реализацията е изпълнена в стил дървена хижа със съвременно влияние. Самата архитектура на къщата е много интересна тъй като е почти цялата в открити пространства и гледайки я имаш чувството, че е 500 кв. метра. Силно впечатление ми направи и фасадата на къщата, покрита със солиден пласт пълзящи растения + малък зелен покрив.

image
Къща в стил минимализъм 

 

Надявам се съвсем скоро да стане мода и при нас да си правим толкова зелени къщите отвън и отвътре? източник

Виж още: Сглобяеми Къщи

Категория: Бизнес
Прочетен: 747 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 26.06.2014 11:51
 Колко от Вас си мечтаят да живеят със семейството си извън града в някое забутано място сред природата, където най-шумното нещо са Вашите стъпки и смехът на децата Ви.
image
Къща в селска местност

Проектът Maison Simon е точно това, за което писах в предното изречение.

 

Къщата е по идея на Mathieu Noлl & Йlodie Bonnefous и се намира във френската местност Везе. Чисти линии, функционалност и комфорт са основните предимства на тази къща, всичко работи за теб – човекът. На площ от 110 кв. метра са разположени кухня, всекидневна и трапезария в една обща открита зона, три спални, баня и библиотека. 

image
Къща в селска местност

Централно място в дневната заема камината, която ще отоплява къщата през зимния сезон, като подовете също са снабдени с подово отопление. Библиотеката е реализирана по дължината на коридора от дървени рафтове и шкафове с много място за книги и произведения на изкуствата, тъй като собствениците са хора на изкуството. източник

Виж още: СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ

Категория: Бизнес
Прочетен: 806 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650337
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Юни, 2014  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30