Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650142 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 07.05.2014 г.
 За да бъде един магазин бутиков не означава, че вътре трябва да има дрехи, които струват колкото цената на една нова кола, това далеч не е единственият критерий. Доста задължително е интериорът да е на повече от средното ниво за един магазин, обслужването също трябва да е на максимум! Това са трите минимални съставки, за да може да наречем един магазин „бутиков”.
image
Как трябва да изглежда един бутиков магазин за дрехи 

Тази кратка дефиниця беше, заради това че доста често виждам надписи „бутиков магазин”, а то всъщност само името е гръмко – вътре касиерите не са касиери, интериора не е интериор, обслужването е далеч под минимума и т.н и т.н.За да мога да онагледя поне малка част от това, което имам предвид ще покажа на какво попаднах разглеждайки проектите на Studio Capucci, които са работили над интериора на бутик Lemon, в град Луго, Италия. Помещението е на първи етаж в стара сграда от ХХ век, като има няколко помещения, които плавно преливат от едно в друго.

image
Как трябва да изглежда един бутиков магазин за дрехи 

Стените, подовете, таваните са цяла атракция, която клиентите могат да разгледат избирайки от редките или единични бройки дрехи. Идеалният баланс между изкуственото осветление и естествената светлина идваща от високите витрини създава уютна атмосфера и развързва кесиите на клиентите.

 

Архитектурните особености на тези стари помещения, които са били даденост са реставрирани и запазени като обща концепция  без да се прибягва до сложни стилистически изменения.

Повече снимки тук: Как трябва да изглежда един бутиков магазин за дрехи 

Категория: Бизнес
Прочетен: 932 Коментари: 0 Гласове: 1
07.05.2014 07:51 - Лофт за Мъже
 123 кв. метра мъжественост и стил е представена под формата на невероятен лофт апартамент в Киев. Две спални, всекидневна, кухня, гардеробна и баня са на разположение на собствениците на този апартамент. При реализацията на проекта са използвани много натурални материали с първична обработка като бетон, метал, тухли, стъкло, дърво и декоративни мазилки. Индустриалните елементи във вид на бруталния таван с видими детайли и следи от времето на ремонта, които са основният акцент в интериора. Този спартански вид е контраатакуван с меките шаги килими и масивното дюшеме в тъмен цвят.
image
Лофт за Мъже 

 

Панорамните гледки са върхът на този шедьовър, тъй като доставят максимум светлина. Тъй като имам голям и изключително силен афинитет към този тип интериори, Ви оставям да се насладите на проекта и със сигурност няма да спира да търся „шедьоври”!  Лофт за Мъже 

Категория: Бизнес
Прочетен: 461 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650142
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Май, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031