Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650359 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 05.05.2014 г.

Вероятно някой от Вас като прочетат или чуят минимализъм си представят празна стая и само едно легло или стол в средата на стаята и никаква функционалност. Е, минимализмът няма нищо общо с това, което си представяте.

image
Белоснежен минимализъм 

Проектът на който попаднах е идеален пример за разбиването на този мит. Дизайнерите от Mili Mlodzi Ludzie (полско студио) са реализирали този проект в град Познан, Полша. Клиентът е бил почитател на минимализма и точно това е бил моментът на дизайнерите да развихрят своето въображение. Всичко в този апартамент е решено в бял и черен цвят – типични за минимализма. Масата, телевизорът, кухнята и почти всичко е скрито зад бели мебелни панели – по всичко личи, че и клиентът и дизайнерите са имали желание за нещо смислено.

 

Не очаквахте толкова различен минимализъм, нали? Белоснежен минимализъм

Категория: Бизнес
Прочетен: 459 Коментари: 0 Гласове: 2
 Всеки, който работи с творческа работа има нужда от своето зареждащо място за работа – не може да твориш без да имаш минималните изисквания за комфорт на съзнанието и тялото.Точно това искам да Ви покажа, как един художник е постигнал абсолютната си мечтана творческа бърлога с помощта на архитектите от raanan stern и то само на 20 кв. метра площ в Тел Авив.Пълното организиране на пространството е решени с множество декоративни предмети от личната колекция на художника, като някой от тях датират чак от далечната 1940-та година.
image
Творческото студио на един художник 

Мебелировката е абсолютно индивидуална по строгите препоръки на клиента – всичко да се събира на всякъде и да е лесно достъпно, като към всичко това да има и система за сън, работно място, хранене и т.н. Решението лицата на мебелите да бъдат от шперплат бреза, а корпусните части са в различни цветове.Гледайки снимките ми се приисква да бъда там в този момент и да работя над нещо сложно, което в съчетание с удовлетворението от заобикалящата среща ще изглежда като детска игра.

Повече снимки вижте тук: Творческото студио на един художник 

Категория: Бизнес
Прочетен: 371 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650359
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Май, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031