Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650143 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 24.05.2014 г.
 Има ли дни в които сте толове весели и настроението Ви е толкова повдигнато, че дори и мрачен скандинавски ден не може да го развали?

Е може би този ден е един от тези дни, в които всичко е невероятно въпреки, че слънцето не е толкова ярко, а облаците са леко намръщени. Споделям с Вас едно кътче от РАЯ, което не е чак толкова далеч защото е на нашата планета.

image

 

Този разкошен хотел The Brando, е бижу което ще бъде открито през юли 2014-та година и е разположен на райският остров Френска Полинезия на 50 км. от Таити.

Всички гости на хотела се доставят с частен самолет и имат възможност да се разположат в една от 35-те вили, всяка с личен басейн и собствена част от плажа заобиколени от палми, орхидеи и много небесно синя вода. Гостите на The Brando могат да се насладят на процедури за красота, спа салон от възможно най-голямата класа, салон за релакс, бар в самата лагуна, тенис кортове, библиотека или просто да се разходят из рая.

 

Пожелавам Ви приятна разходка.

Как изглежда ВАШАТА вила в рая

Категория: Бизнес
Прочетен: 634 Коментари: 0 Гласове: 1
24.05.2014 12:20 - Дом в стил Kenzo
 Доста съм въодушевен от това, което виждам напоследък из интернет. Не говоря за комерсиалните проекти, които се бълват на килограм, имам предвид точно този тип проекти, който ще споделя с Вас сега.
image
стил Kenzo

Студио Olga Akulove (Украйна) са работили до скоро по този интериор в Киев. Стилистическата идея е била да се оформи апартамент в стил Kenzo Home един наскоро зародил се стил с основа индустриъл (което абсолютно им допада като идея – тъй като собствениците харесват по начало азиатските предмети заедно с европейските такива. Резултатът е един наистина моден дом, който не е твърде голям, но е достатъчно стилен и интересен. Стените са сведени до минимум, като за усамотение са използвани стъклени матови (подвижни) панели между отделните зони. Всичкото това стъкло нямаше да изглежда толкова впечатляващо ако не бяха каменния плот и колоните от груб бетон.

image
стил Kenzo

Част от балконът е бил заделен за вътрешната площ на спалнята, която има излаз към мини-тераса. Стъклената стена в спалнята играе ролята на разделител между гардеробната, терасата и гостната. Това че площта не е особено огромна не означава, че няма как да има растения и зеленинка – напротив! Грубата текстура на колоните, белите полимерни матови подове и таванът покрит с дюшеме над кухненската зона си пасват така, че сякаш от както свят светува са били там.

 

Обмисляте ли вече и Вашият дом да бъде в стил Kenzo?

Категория: Бизнес
Прочетен: 610 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650143
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Май, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031