Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650394 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 18.05.2014 г.
 Има доста холивудски продукции, които снимат в Кабо Сан Лукас заради престижното място, богатите квартали и луксозните къщи там, при население едва 69 хил. души.
image
Луксозна  вила в Кабо Сан Лукас

Проектантското бюро Olson Kundig завършва своят последен проект на съвременна вила именно в този град-съкровище. По интериорът е работил Терри Ханзикер, като е успял да представи отлично желанието на клиентите си – вилата изглежда богата, разкошна и отразява високият стандарт на живот. Това е едно от идеалните места където да прекарате отпуската си в условията на абсолютен комфорт и забавление.

image
Луксозна  вила в Кабо Сан Лукас

 

Двуетажната вила разполага с гостна, всекидневна, трапезна и кухня и цял частен блок със спални. На втори етаж са разположени спалните за гости, баните към тях и детска стая за игра. Най-важното в този проект според дизайнерите е взаимодействието на интериора с заобикалящата среда.

Източник: Луксозна  вила в Кабо Сан Лукас 

Категория: Бизнес
Прочетен: 514 Коментари: 0 Гласове: 0
 Понякога се налага да разширим къщата си и доста често (поне от това, което виждам) резултатът е плачевен. Дали поради незнание или от нежелание за инвестиция, собствениците тръгват по грешния път.
image

Съвременна пристройка към традиционна къща 

 

Попаднах на един чудесен проект за пристройка към норвежка традиционна къща. Къщата е собственост на Arne Garborgsvei и проектът е изпълнен от TYIN Tegnestue в град Тронхайм, Норвегия. Пристройката представлява съвременна постройка 48 кв.метра. Семейството е от четири човека, които се нуждаят от допълнително пространство към къщата и решават да направят това разширение. Така на първи етаж е проектирана просторна гостна, всекидневна, а на втори две многофункционални спални с високи тавани и възможност за организиране на допълнителни спални места.

image

Съвременна пристройка към традиционна къща 

 

 

Съвременната пристройка се откроява на фона на традиционните исторически къщи в района на града, благодарение на необичайната геометрия. Фасадата и облечена от дървена ламперия в различен цвят и вертикално разположена – която се явява екологично чист материал, а за интериора са използвали натурална бреза.

ИЗТОЧНИК: Съвременна пристройка към традиционна къща 

Категория: Бизнес
Прочетен: 613 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650394
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Май, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031