Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650353 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 12.05.2014 г.
 Лофтовете винаги са се считали за „бижуто” сред имотите, но винаги са били трудни за намиране в България.
image
Лофт жилище както никое друго

Ако говорим за лофтове, Ню Йорк е градът с най-много такива, изглежда хората там обичат този тип жилища тъй като те предоставят естетическата красота, свободата и удоволствието да живееш над всички и всичко.

image
Лофт жилище както никое друго

 

Този конкретен лофт, който открих е проектиран от Design42 и са се справили доста доста, спестявайки доста място, в което разумът може витае. Максимизирайки вертикалните площи на лофта освобождава погледът и позволява на разумът да почувства величието на този тип жилища.

Източник: Лофт жилище както никое друго 

Категория: Бизнес
Прочетен: 565 Коментари: 0 Гласове: 2
 В последно време сглобяемите къщи набират популярност заради възможностите, които дават. Бързо строителство, качествено, издържливо, еко съобразно и различна архитектура. Разбира се не всичко е възможно чрез този тип конструкции, но все пак плюсовете са повече от колкото минусите.
image
Стилна сглобяема къща за отдих

Проектът A-Frame е реализиран от студио Bromley Caldari Architects на остров Fair Island в щата Ню Йорк. Ако сте фенове на холивудските продукции, вероятно ще знаете, че има няколко филма заснети на този остров.

image
Стилна сглобяема къща за отдих

Пълната реставрация на старата къща е с цел тази извънградска къща да се превърне в стилна резиденция за отдих. При реставрацията на къщата основните греди са заменени с метални такива. Съхранена е типичната форма на къщата построена през далечната 1960-та година, като архитектите са добавели вътрешна метална стълба, която свързва трите етажа без да блокира невероятната гледка.

image
Стилна сглобяема къща за отдих

 

 

 

Собственикът е бил на крачка да се откаже от една от четирите спални в полза на общото пространство и натуралната светлина. В резултат на това съвременната къща разполага с гостна на два етажа, кухнята, тераса с басейн на първи етаж, основни спални на втори и кабинет и спални за гости на трети.

Източник: Стилна сглобяема къща за отдих 

Категория: Бизнес
Прочетен: 1715 Коментари: 0 Гласове: -1
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650353
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Май, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031