Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650099 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 28.04.2014 г.
 Винаги съм си падал по японските неща, особено дизайнът и архитектурата. Тези хора са толкова перфекционисти, че немските автомобилни инженери изглеждат като първокласници пред тях.
image
Къща в стилът на японската архитектура 

Ще бъда кратък. Hiroshi Nakamura & NAP една убийствена комбинация от екип, който създава една убийствена жилищна сграда в Токио. Още от първата снимка се вижда, че сградата е напълно „невидима” сред природата – дървета растящи по / вътре в сградата. Къщата е интегрирана в природата с причудливата си форма отвън, помещенията вътре са невероятно прави и просторни и почти всичко е от дърво.

 

Доста напомня на птиче гнездо, сграда построена под условията на природата, а не диктувайки свои.

Вижте още снимки и статии тук: Къща в стилът на японската архитектура 

Категория: Бизнес
Прочетен: 546 Коментари: 0 Гласове: 2
 Толкова смел, че чак невероятно! Разглеждайки сайта на този хотел, който ще Ви покажа съвсем след малко, останах изумен колко добре е направено всичко, колко лесно се постига перфекционизъм – нужно е само желание!

The Line – мястото е Лос Анджелис, а концепцията на този бутиков хотел е толкова различна от всичко познато до сега, че просто ще Ви отнесе! Във време в което конкуренцията се стреми всичко е въплътено в образа на комфорта и елегантността, инвеститорите на хотел The Line решават да подходят по различен начин. Хотелът се помещава в стара цигарена фабрика, която е реставрирана с помощта и идеите на огромен екип от хора.

image
Как трябва да изглежда един бутиков хотел 

Всяка стая има панорамна гледка към града, всеки прозорец с една крачка пред пред рая и всичко това е шокиращо. До като при повечето хотели, само 50% от стаите имат невероятна гледка, а всички останали са просто стаи, то тук този процент е някъде към числото 99. Стени от бетон, тавани в бяла мазилка, подове покрити със сив мокет; вече сигурно си мислите (каква ли бетонена джунгла ще е това – правейки сравнение с нашия роден Слънчев бряг !?

НЕ, натуралните текстили, съвременните произведения на изкуството и несравнимата гледка, доставят толкова много лукс, че чак е грехота ако не го посети човек поне веднъж.

 

Текстът по-горе представлява анализ на конкретен проект и няма никаква рекламна цел.


Повече снимки тук: Как трябва да изглежда един бутиков хотел 

Категория: Бизнес
Прочетен: 935 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650099
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930