Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650254 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 21.04.2014 г.
 Тайванското архитектурно студио Atelierii са наети от клиентите, които имат желание да създадат невероятно разкошно жилище в Тайбей. Къщата има 265 кв. метра площ и са използвани различни видове натурални камъни. Декорите в къщата са предимно в тъмната гама, като светлините и ярки отенъци отсъстват напълно.
image
Как трябва да изглежда един луксозен апартамент в черно 

 

Отделните функционални зони са организирани като open space пространство, което използва различни текстури, които пък от своя страна сформират доста драматизъм. Всекидневна, кухня и трапезария са обединени в едно пространство, а редом с тях е разположена и неголям домашен кабинет. В този интериор всичко е логично и добре организирано, като нищо не пречи или е излишно. Доста е интересно как толкова тъмни елементи в комбинация с добро осветление и гланцови повърхности създава невероятно усещане за лукс от което онемявате.

Как трябва да изглежда един луксозен апартамент в черно

Категория: Бизнес
Прочетен: 558 Коментари: 0 Гласове: 0
 Диванът за една всекидневна винаги има значение дали е голям, малък, твърд или мек. По-важно е обаче да Ви харесва на Вас самите и да се вписва в заобикалящия го интериор.От Normann Copenhagen са създали нов вид диван Swell, по дизайн на Йонас Вангел. Формите са прости и меки и изглежда точно така както трябва да изглежда един диван.
image
Минимализъм и уют с диваните на Swell 
Диванът безупречно трябва да присъства в стаите за отдих, а swell изглежда идеален за тази цел. Със своите меки форми, напомня на бухнал хляб, който чака да бъде пъхнат във фурната. Триместният диван предлага удобни подлакътници, доставящи максимален комфорт. Рамката е направена от дърво и стомана, а меката обшивка е с избор от 21 цвята текстил. Диванът идеално би се вписал във всеки интериор, особено в консервативните черно-бели гами – където е необходимо да се играе с формите и светлината. За щастие Ние сме щастливи, че не един път сме ползвали продуктите на тази фабрика.   Идеята на тази статия е информационна, а не рекламна! Минимализъм и уют с диваните на Swell 
Категория: Бизнес
Прочетен: 578 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650254
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930