Ресторант на Сейшелите от луксозен клас, разположен на драматичния склон Mount Dauban, който гледа към индийския океан е представата за мечтан бизнес на Гранн Каз. Предприемачът е решил да възстанови старо наколно жилище, като го превърне в ресторант. В реновацията са вложени много страст и любов към островите, всичко е изградено с такамака дърво типично за този район, което расте само по островите. А основите на къщата са близо на 150 години.
Менюто е фокусирано върху локалната кухня, като производството на продуктите е собствено или се добива от близките ферми. Рибарите, които живеят на острова доставят уловената си риба рано сутрин, като така всеки ден главният готвач Хешан Пейрис успява да комбинира традиционните съставки с модернистичните си умения за приготвяне на божествени деликатеси.
За тези от Вас, които са мераклии да посетят ресторанта добавям адрес, където могат да прочетат и останалата част от стаятията :