Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647545 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 03.03.2014 г.

Знаем ли как трябва да изглежда нашето малко жилище? Може би според Вашия вкус и личен начин на живот, вашите любими цветове, предмети и текстура? Да, на една крачка сте от верния отговор! Ето какво е направил един пътешественик със своето малко жилище тип студио апартамент.image

За целта негов много близък приятел архитект решава да се включи в предизвикателството и заедно да създадат мечтаното жилище на московския апартамент, който е в стар блог от 1960-та гдина в типичен пет етажен тухлен блок. Откритото пространство е 30 квадратни метра, което трябва да събере всичко необходимо за съществуването – кухня, столова, работно място, зона за гости / спални и баня. Концептът много прилича на скандинавски, но се усеща духът на руските старинни мебели. Всичко е много преценено и балансирано, точно като за млад човек, който обича пътешествията и личния си живот.

Разполагам с доста снимков материал, който обхваща целият апартамент и естествено искам да го споделя с Вас.

Категория: Бизнес
Прочетен: 507 Коментари: 0 Гласове: 1

 

Винаги при проектирането на един апартамент, клиентът иска да има чувство (и по възможност реалност) за простор. За щастие, не само клиентите го желаят, а ние като дизайнери също желаем жилищата, които проектираме да са функционални и комфортни за живущите в тях (нашите клиенти).

image

Доста често сред клиентите съществува заблуда, че когато едно жилище е малко, то не може да изглежда голямо или да има функциите му. Естествено и обратното, ако Вие сте от хората, които живеят в малко жилище и никога не Ви стига мястото, помислете какво е да живеете в огромно жилище, което винаги трябва да го запълвате с нещо, за да не усещате празнотата? До тук нищо нередно няма тъй като правилото „кой каквото няма, това търси” си важи с пълна сила! Споделям един проект с Вас, който нито едно от двете правила не важи, тъй като той изглежда, че си има всичко!

image

Проектът е с името Liu’s Place, реализиран с творческите идеи и умения на студио PMK на остров Тайван. Апартаментът представлява две спални и гостна зона открита, където е и кухнята със зоната за отдих и трапезария. Голямата площ на жилището и минималното количество мебели в точното количество детайл по стените, подовете и тавана с правилните цветови съчетания дават невероятно чувство за простор и в същото време топлина и уют.

 

Категория: Бизнес
Прочетен: 678 Коментари: 0 Гласове: 0

 

Каква е представата Ви за коктейл бар? Някое тъмно, задимено място с тухли по стените, някоя скъпа лампа и светещи мебели + съблазнително и дяволски добре облечени млади момчета и момичета? Да, това са голяма част от коктейл баровете и те не предлагат нищо различно от всички останали. Коктейлите са почти еднакви и безвкусни (е има малки изключения), интериорът е все така еднотипен или като, все едно излезнал от списание, но всичко това може да се преглътне. Интересно е защо винаги услугата и начинът и на представяне е една и съща – скучна и традиционна?

image

Не сте си представяли!

Gamsei Ще разбие представите Ви за коктейл бар, не само с интересен интериор, но и самата услуга, която го представя пред клиентите! Мястото е Мюнхен, Германия и собственикът е художник който е решил да се пребори с комерсиалната глобализация по негов начин, който наистина е неповторим и уникален – предлагайки различни и невероятни коктейли.

image

Нещо съвсем различно

Студио за дизайн Buero wagner е наето да се включи и сътрудничи при оформянето на интериора на новия бар. Вместо стандартните маси и столове, които сме свикнали да гледаме тук има скамейки във вид на трибуни, между които има разположени два бара, а стената до тях е вграден огромен шкаф. По рафтовете са изложени много подправки и съставки за направата на коктейлите, като голяма част от тях са еко съставки, които барът сам произвежда. Трибуните, барът и шкафът са изцяло изпълнени от масивно дърво – дъб на фона на което играят бели керамични бутилки съдържащи различни сиропи, екстракти и алкохол.

Категория: Бизнес
Прочетен: 545 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647545
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31