Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650347 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 07.02.2014 г.

Днес статията ще бъде малко по различна от стандартните, ще Ви преразкажа за историята на едно щастливо семейство и историята на техния дом.

image
Идеалниятинтериор за теб

 

Кери Вентър има луксозен нов имот в центъра на Йоханесбург – но тя не го е купила! Тя го е построила и дори е измислила сама дизайн схемата. Сформирайки отбор с Грег (мъжът и) измислят своя луксозен интериор и дори го създават сами от нулата. Разбира се преди да започнат каквото и да било, те се консултират с архитект от какво точно имат нужда относно планирането на помещенията. Имотът е построен върху земя в Брейнстън.

image
Идеалниятинтериор за теб

 

Луксозен дом, собствен дом

Кери много ясно заявява изискванията, които иска за новият си дом. Триетажната къща планирана като за начало става на два етажа и остава без асансьор. Бизнес кариерата на Кери в рекламата и помага много при създаването на проекта, много енергия и страст има вложен в проекта. Тя е от хората, които обичат да присъстват и да участват във всеки един процес. Работата по проекта става още по-динамична, когато нейният доведен брат се заема с организацията по проекта, тъй като е главен инженер в строителна компания.

image
Идеалниятинтериор за теб

 

Идеален баланс в интериора

Кери и Грег се стремят да намерят идеалният баланс по между си – като в интериора присъства модерна визия, усещане за релакс и чисти линии. По снимките дори си личи, че семейството е работило доста усърдно, защото домът им сияе от любов. Отлично се вижда и чистата – плавна линия, която преминава от интериора към верандата. Използвани са доста атрактивн и луксозни текстили, които придават доста добро усещане за лукс и индустриално усещане, редом с бетонените подове и откритите тухли по стените.

image
Идеалниятинтериор за теб

 

Смесица от интериорни стилове

Интериорът е странна смесица от индустриален стил с лофт привкус и класически нотки. Кери обича да казва, че този стил е „не-модерният стил”. В цялата палитра дори е поместен стар паркет, който е демонтиран от различни жилища и с нов живот озарява с топлота новия им дом. Умело са използвани и някой картини в тъмни контрастни цветове и полюлеи с кристали. Всичко изглежда комфортно, без излишно загубено място и в същото време съществува нужният простор за интериора.

image
Идеалниятинтериор за теб

 

Отлично планиране

На горният етаж се намират четирите спални и баня с тоалетна. На долният етаж се намира всекидневна, редом с кухнята и трапезарията както и малък домашен кабинет. Гостите също ще се чувстват добре, тъй като има и кът за тях. Двойката има три деца – седем годишно момиче и близнаци на две години – по всичко личи, че верандата е създадена за среща на семейството след залез слънце. Външния двор е организиран с бърз достъп към верандата, кухнята и басейна. 

Разгледайте и други статии тук: Идеалниятинтериор за теб

 

Категория: Бизнес
Прочетен: 737 Коментари: 0 Гласове: 3

 

Стилът фюжън в своята същност е еклектичен. Собствениците на този апартамент са намерили интересно решение за хармонично съжителство между две поколения със запазване на лично пространство и възможност за пълна самостоятелност.

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

Интериора е с подчертана класическа елегантност и свеж полъх на съвременните стилове в обзавеждането. В този апартамент перфектно съжителстват коринтски колони в родителската и йонийски – в детската гостна, светли полилеи в нео-бароков стил, модерни маси и столове, както и метални столове с изрязани орнаменти. 

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

Клиетнтите помолили дизайнера да измисли независима зона, предназначена за пълноценен отдих за възрастните и младите обитатели на апартамента, зона и за работа – ако възникне такава необходимост. Обекта – два разположени един над друг апартамента с еднаква планировка – добре дошло за реализирането на тази идея. 

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

Гостната за децата изглежда доста сдържана: прави линии от коринтски колони, геометрични форми на плексигласови мебели, елегантен диван с класически форми и копринени възглавници. Флоралните мотиви по завесите и тапетите на част от стената зад плазменият телевизор с лекота разбиват строгостта на интериора. 

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

На нивото за децата също има кът за хранене, достатъчно голям да събере цялото семейство на една маса. Лаконичната кухненска гарнитура с черен цвят в минималистичен стил изглежда особено актуално на фона на блестящите сребристи тапети с геометрични рисунки. Хромирани маси и столове внасят нотка на съвременност в интериора. 

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

Кухнята на етажа на родителите е издържана в сребристи, черни, сиви и кафяви тонове. Гарнитурата е направена с релефни алуминиеви пластини, а гладката повърхност на черната полирана маса отразява белия таван и полилея. Като стилен и елегантен завършек на композицията в помещението са три високи сребърни свещници. 

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

Интериора в спалнята на родителите е изграден върху контраста на черно-бели цветове. Всички мебели тук са изцяло в сдържан класически стил. Дизайнерката си е поиграла с пространството: бялото легло върху бял килим изглежда като остров в морето от черен паркет, сливащ се с черните тапети и черните завеси – и това изглежда като безкрайност. Белият таван и полилея  са като отражение на бялото легло.

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

Ярко – розовият интериор в спалнята на дъщерята е с лека нотка на театралност – сякаш попадаш във вътрешността на замислена антична табакера. Текстилните тапети с релефни рисунки, облицованите с плюш кресло и стол с извита облегалка, сатенената покривка за легло и скринове с извити крака – са все предмети уличаващи ярка личност с творческа и романтична душа. Големият гардероб е с рисунка на класически силует, ръчно украсен. 

image

Дизайн на апартамент в стил фюжън

Стените и пода от полиран гранит в банята отразяват светлината на лампите и предметите на интериора, което прави помещението необичайно и леко загадачно.  Продължавайки да експериментира със стила, дизайнерката е избрала шкаф с рамкови орнаменти за едната баня и артистично огледало с резбована маса за другата.

 

Абонирайте се за нашия блог или прочетете и други интересни статии тук: Дизайн на апартамент в стил фюжън 

Категория: Бизнес
Прочетен: 2378 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650347
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Февруари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728