Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647682 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 03.02.2014 г.

 

 

Прекарваме доста значително време в пране на дрехи, подрежане, гладенето им и дори къпането на домашните любимци. Като пиша това, вероятно някой от Вас са съгласни с мен, а други – не. Е, несъгласните най-вероятно са повече.

image

Идеи за перално помещение

Решението да оптимизираме поне малка част от тези процеси е да си създадем наше перално помещение/килер, където всичко ни е под ръка. Мръсните дрехи се събират там, там е пералната машина, всички препарати за пране,почистване и т.н. Най-често този тип помещения се създават в мазето, на тавана или в някакво междинно помещение в жилището (това в случай, когато е предвидено още от самото начало).

image

Идеи за перално помещение

Съществуват обаче случаи, когато не сте предвидили подобно помещение и се налага да отделите от съществуващото място някаква част, за да вкарате в ред нещата. Вариантите са безгранични, стига да има желание от Ваша страна. Ето 22 идеи за перално помещение, което ще спести голяма част от ежедневното губене на време.

 

Абонирайте се за блога ни тук:  Идеи за перално помещение

Категория: Бизнес
Прочетен: 2304 Коментари: 0 Гласове: 0

 

Случва ли Ви се често да посещавате жилища, които изглеждат като музеи или просто имат странен и впечатляващ дизайн? Ако все още не сте, сега ще имате възможност да го направите – поне на снимка.

image

Лофт като произведение на изкуството

Арт изкуството в интериора

 

Разположен в Торонто, този разкошен еклектичен лофт е истински произведение на изкуството! Всеки предмет или мебел е съвременен арт-обект, като например столът на дизайнера Фабио Новембре. Доста интересен подбор от фантастични и в същото време противоречиви предмети на интериора.

image

Лофт като произведение на изкуството

Внимание към детайла

Обърнете внимание на картините, интересният силует на гола жена – манекен върху който може да закачате якето си или шапката. И тъй като колкото и да изпиша, думите нямат да имат стойността на един хвърлен поглед спирам до тук, за да може внимателно да ги разгледате.

 

Резгледайте блога ни тук: Лофт като произведение на изкуството

Категория: Бизнес
Прочетен: 666 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647682
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Февруари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728