Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650113 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 24.02.2014 г.

 

Знаете ли как да организирате добре пространството в интериора ако разполагате само с 50 кв. метра? Повечето от Вас най-вероятно ще кажат, че е „лесна работа” и няма нищо сложно в това. Е, да почти сте прави, но не до толкова, че да Ви повярват всички. До това колко можем да организираме пространството в един интериор зависи от собствените ни потребности и това дали жилището е наше или не. Във вашето собствено жилище със сигурност бихте се справили (до някъде) малко по-добре от колкото на чужд гръб.

image
Младежка квартира в съвременния град

50 квадратни метра площ

Необходимата жилищна площ на един апартамент се определя от неговите функции и комфорт. Днес са силно разпространени малогабаритните жилища където всичко е в 1 (тип дядовата ръкавичка). Кухня, хол, трапезария, спалня, гостна, работна зона всичко може да бъде събрано и дори в по-малко от 50 кв. метра. Апартаментът, който ще Ви покажа е разположен на първи етаж в стара сграда в центъра на шведската столица. „Резиденцията” е достатъчно привлекателна за младото поколение, което обича да живее по различен, но комфортен начин. Със своите огромни прозорци и дървени (дюшеме) подове интериорът е типичният за тази част на Европа.

image
Младежка квартира в съвременния град

Създай акцент с декорациите

Почти всичко е белоснежно като има наченки на някакви различни цветови акценти под формата на декорация или част от мебел. Различните цветове на аксесоарите създават към интериора елемент, който му придава игрив характер. Още при първото зърване на снимките ще Ви стане ясно, че тази квартира не подхожда на младите, които ценят комфорта, по стил и простота има своя собствен чар който придава значение на думите разкош и силни чувства!

 

Разгледайте и други наши статии тук: Младежка квартира в съвременния град 

Категория: Бизнес
Прочетен: 981 Коментари: 1 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 650113
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Февруари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728