Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Интериорен дизайн TALLBOX предлага пълна гама от интериорен дизайн, визуализации, поддържане и изграждане на жилищни и търговски недвижими имоти, както интериори така и екстериори.
Автор: interiorendizain Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647550 Постинги: 354 Коментари: 5
Постинги в блога от 22.02.2014 г.

 

Мечтаете ли си за дните, в които ще идете на море или океан? За дните, в които безгрижно ще се препичате като филийка на тостер на плажа. За онези 10-15 дни, в които работата ще е понятие, което няма особено значение – това се нарича тотален релакс на съзнанието!

Ще споделя една тайна с Вас!

image
Къща с невероятен дизайн

Нон-стоп релакс

Тази мечта може да бъде осъществена и доста продължителна, единственото нещо, което трябва да направите – купете/направете си къща край морето или океана! Сега повечето ще кажат, че това става с финансови възможности – да, разбира се, че са необходими пари, но нали знаете – Който търси, намира! И междувременно до като всички сме в процес на купуване на къщата, ще Ви покажа на какво попаднах вчера, ровейки се из дълбините на интернет.

image
Къща с невероятен дизайн

Къща на брега на океана

Проектантите от  Benjamin Garcia Saxe Architecture ( по дълго име не можаха ли да измислят )))) ) представят своя последен проект – частен дом Flotanta, построен на живописния участък близо до плажа с невероятната гледка към Тихия Океан в Коста Рика.

Съвременната резиденция представлява къща 300 кв.м издигната на склон, върху огромни и масивни колони от бетон. Идеята на архитектите за този подход идва от мотивацията да запазят колкото се може повече от природата около и под къщата. Растенията буквално си виреят под къщата, а материалите от които е построена са малко бетон, метал и много дърво.

image
Къща с невероятен дизайн

Всекидневното обитаване на тази къща би било нон-стоп релакс и спокойствие, защото има няколко съставки, които са правилно добавени:

- гледка към океана

- красива природа

- уютна и комфортна къща

- много усмивки (които са резултат от горните три)

Хвърлете един поглед върху проекта и ще се убедите: Къща с невероятен дизайн

 

Категория: Бизнес
Прочетен: 1572 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: interiorendizain
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 647550
Постинги: 354
Коментари: 5
Гласове: 230
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Февруари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728